Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6514
Pealkiri: | Development of instrumental analytical approaches based on the principles of biosensorics for control of quality of milk and milk products |
Autor: | Starodub, Nickolaj F. Ruban, Julia Taran, Marina V. Shpyrka, N. Witer, R. |
Affiliation: | National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine, 15, Geroyiv Oborony, Kyiv 03041, Ukraine Institut of Atomic Physics and Spectroscopy, University of Latvia, Rainis Blvd., LV-1586, Riga, Latvia |
Bibliographic description (Ukraine): | Development of instrumental analytical approaches based on the principles of biosensorics for control of quality of milk and milk products / Nickolaj F. Starodub, Julia Ruban, Marina V. Taran, N. Shpyrka, R. Witer // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 176-177. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description (International): | Starodub N. F., Ruban J., Taran M. V., Shpyrka N., Witer R. (2015) Development of instrumental analytical approaches based on the principles of biosensorics for control of quality of milk and milk products. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 176-177 [in English]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Ilmumisaasta: | 8-okt-2015 |
Date of entry: | 21-det-2015 |
Kirjastaja: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
Page range: | 176-177 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6514 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Asub kollektsiooni(de)s: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Starodub_N_F-Development_of_instrumental_176-177.pdf | 138,57 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
FSI_2015_Starodub_N_F-Development_of_instrumental_176-177.djvu | 26,06 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
FSI_2015_Starodub_N_F-Development_of_instrumental_176-177__COVER.png | 537,59 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.