Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6514
Registo completo
Campo DC | Valor | Idioma |
---|---|---|
dc.contributor.author | Starodub, Nickolaj F. | uk |
dc.contributor.author | Ruban, Julia | uk |
dc.contributor.author | Taran, Marina V. | uk |
dc.contributor.author | Shpyrka, N. | uk |
dc.contributor.author | Witer, R. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:41:49Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:41:49Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Development of instrumental analytical approaches based on the principles of biosensorics for control of quality of milk and milk products / Nickolaj F. Starodub, Julia Ruban, Marina V. Taran, N. Shpyrka, R. Witer // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 176-177. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6514 | - |
dc.format.extent | 176-177 | uk |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Development of instrumental analytical approaches based on the principles of biosensorics for control of quality of milk and milk products | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.identifier.citationen | Starodub N. F., Ruban J., Taran M. V., Shpyrka N., Witer R. (2015) Development of instrumental analytical approaches based on the principles of biosensorics for control of quality of milk and milk products. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 176-177 [in English]. | uk |
dc.contributor.affiliation | National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine, 15, Geroyiv Oborony, Kyiv 03041, Ukraine | uk |
dc.contributor.affiliation | Institut of Atomic Physics and Spectroscopy, University of Latvia, Rainis Blvd., LV-1586, Riga, Latvia | uk |
Aparece nas colecções: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Starodub_N_F-Development_of_instrumental_176-177.pdf | 138,57 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
FSI_2015_Starodub_N_F-Development_of_instrumental_176-177.djvu | 26,06 kB | DjVu | Ver/Abrir | |
FSI_2015_Starodub_N_F-Development_of_instrumental_176-177__COVER.png | 537,59 kB | image/png | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.