Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6514

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorStarodub, Nickolaj F.uk
dc.contributor.authorRuban, Juliauk
dc.contributor.authorTaran, Marina V.uk
dc.contributor.authorShpyrka, N.uk
dc.contributor.authorWiter, R.uk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:41:49Z-
dc.date.available2015-12-21T14:41:49Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationDevelopment of instrumental analytical approaches based on the principles of biosensorics for control of quality of milk and milk products / Nickolaj F. Starodub, Julia Ruban, Marina V. Taran, N. Shpyrka, R. Witer // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 176-177. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6514-
dc.format.extent176-177uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleDevelopment of instrumental analytical approaches based on the principles of biosensorics for control of quality of milk and milk productsuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.identifier.citationenStarodub N. F., Ruban J., Taran M. V., Shpyrka N., Witer R. (2015) Development of instrumental analytical approaches based on the principles of biosensorics for control of quality of milk and milk products. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 176-177 [in English].uk
dc.contributor.affiliationNational University of Life and Environmental Sciences of Ukraine, 15, Geroyiv Oborony, Kyiv 03041, Ukraineuk
dc.contributor.affiliationInstitut of Atomic Physics and Spectroscopy, University of Latvia, Rainis Blvd., LV-1586, Riga, Latviauk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.