Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6506
Tytuł: | Хімічний склад та харчова цінність яловичини в залежності від віку й статі тварин |
Inne tytuły: | Food and biological value of beef depending on age and sex of animals |
Authors: | Басараб, Ірина Basarab, Iryna |
Akcesoria: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, Україна |
Cytat: | Басараб І. Хімічний склад та харчова цінність яловичини в залежності від віку й статі тварин / Ірина Басараб // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 165. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description: | Basarab I. (2015) Khimichnyi sklad ta kharchova tsinnist yalovychyny v zalezhnosti vid viku y stati tvaryn [Food and biological value of beef depending on age and sex of animals]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 165 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Data wydania: | 8-paź-2015 |
Date of entry: | 21-gru-2015 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Zakresu czasowego: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 619 615.9 |
Zakres stron: | 165 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6506 |
Właściciel praw autorskich: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Basarab_I-Food_and_biological_value_of_165.pdf | 149,07 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
FSI_2015_Basarab_I-Food_and_biological_value_of_165.djvu | 15,08 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
FSI_2015_Basarab_I-Food_and_biological_value_of_165__COVER.png | 517,95 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi