Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6506
Teitl: | Хімічний склад та харчова цінність яловичини в залежності від віку й статі тварин |
Teitlau Eraill: | Food and biological value of beef depending on age and sex of animals |
Awduron: | Басараб, Ірина Basarab, Iryna |
Affiliation: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Басараб І. Хімічний склад та харчова цінність яловичини в залежності від віку й статі тварин / Ірина Басараб // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 165. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description (International): | Basarab I. (2015) Khimichnyi sklad ta kharchova tsinnist yalovychyny v zalezhnosti vid viku y stati tvaryn [Food and biological value of beef depending on age and sex of animals]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 165 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Dyddiad Cyhoeddi: | 8-Oct-2015 |
Date of entry: | 21-Dec-2015 |
Cyhoeddwr: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 619 615.9 |
Page range: | 165 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6506 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Ymddengys yng Nghasgliadau: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Basarab_I-Food_and_biological_value_of_165.pdf | 149,07 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor | |
FSI_2015_Basarab_I-Food_and_biological_value_of_165.djvu | 15,08 kB | DjVu | Gweld/Agor | |
FSI_2015_Basarab_I-Food_and_biological_value_of_165__COVER.png | 517,95 kB | image/png | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.