Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6490

Titre: Кальцій гідроксилапатит як бактерицидний наповнювач композиційних матеріалів
Autre(s) titre(s): Calcium hydroxylapatite as bactericide fillers for some composite materials
Auteur(s): Кобаса, Ігор
Арсеньєва, Лариса
Воробець, Марія
Чебан, Лариса
Стецюк, Ганна
Kobasa, Ihor
Arsenieva, Larysa
MariyaVorobets
Cheban, Larysa
Stecyuk, Anna
Affiliation: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Кальцій гідроксилапатит як бактерицидний наповнювач композиційних матеріалів / Ігор Кобаса, Лариса Арсеньєва, Марія Воробець, Лариса Чебан, Ганна Стецюк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 139-140. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Kobasa I., Arsenieva L., MariyaVorobets , Cheban L., Stecyuk A. (2015) Kaltsii hidroksylapatyt yak bakterytsydnyi napovniuvach kompozytsiinykh materialiv [Calcium hydroxylapatite as bactericide fillers for some composite materials]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 139-140 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Date de publication: 8-oct-2015
Date of entry: 21-déc-2015
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 666.213
Page range: 139-140
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6490
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Collection(s) :Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.