Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6449
| Título : | Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами |
| Otros títulos : | Determining of glycemic extent of pasta, fortified with dietary fibers |
| Autor : | Карпик, Галина Вікторівна Юрчак, Віра Karpyk, Galyna Yurchak, Vira |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Національний університет харчових технологій, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Карпик Г. Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами / Галина Карпик, Віра Юрчак // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 65-66. — (Секція харчові технології). |
| Bibliographic description (International): | Karpyk G., Yurchak V. (2015) Vyznachennia stupenia hlikemichnosti makaronnykh vyrobiv, zbahachenykh kharchovymy voloknamy [Determining of glycemic extent of pasta, fortified with dietary fibers]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 65-66 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
| Fecha de publicación : | 8-oct-2015 |
| Date of entry: | 21-dic-2015 |
| Editorial : | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
| UDC: | 664.6 |
| Page range: | 65-66 |
| URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6449 |
| Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
| Content type: | Article |
| Aparece en las colecciones: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Ficheros en este ítem:
| Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Karpyk_G-Determining_of_glycemic_extent_65-66.pdf | 302,43 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
| FSI_2015_Karpyk_G-Determining_of_glycemic_extent_65-66.djvu | 30,29 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
| FSI_2015_Karpyk_G-Determining_of_glycemic_extent_65-66__COVER.png | 509,5 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.