Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6449

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКарпик, Галина Вікторівнаuk
dc.contributor.authorЮрчак, Віраuk
dc.contributor.authorKarpyk, Galynauk
dc.contributor.authorYurchak, Virauk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:33:56Z-
dc.date.available2015-12-21T14:33:56Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationКарпик Г. Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами / Галина Карпик, Віра Юрчак // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 65-66. — (Секція харчові технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6449-
dc.format.extent65-66uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleВизначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнамиuk
dc.title.alternativeDetermining of glycemic extent of pasta, fortified with dietary fibersuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664.6uk
dc.identifier.citationenKarpyk G., Yurchak V. (2015) Vyznachennia stupenia hlikemichnosti makaronnykh vyrobiv, zbahachenykh kharchovymy voloknamy [Determining of glycemic extent of pasta, fortified with dietary fibers]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 65-66 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Українаuk
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій, Українаuk
Appears in Collections:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.