Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6449
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карпик, Галина Вікторівна | uk |
dc.contributor.author | Юрчак, Віра | uk |
dc.contributor.author | Karpyk, Galyna | uk |
dc.contributor.author | Yurchak, Vira | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:33:56Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:33:56Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Карпик Г. Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами / Галина Карпик, Віра Юрчак // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 65-66. — (Секція харчові технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6449 | - |
dc.format.extent | 65-66 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами | uk |
dc.title.alternative | Determining of glycemic extent of pasta, fortified with dietary fibers | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 664.6 | uk |
dc.identifier.citationen | Karpyk G., Yurchak V. (2015) Vyznachennia stupenia hlikemichnosti makaronnykh vyrobiv, zbahachenykh kharchovymy voloknamy [Determining of glycemic extent of pasta, fortified with dietary fibers]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 65-66 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | uk |
dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій, Україна | uk |
Appears in Collections: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Karpyk_G-Determining_of_glycemic_extent_65-66.pdf | 302,43 kB | Adobe PDF | View/Open | |
FSI_2015_Karpyk_G-Determining_of_glycemic_extent_65-66.djvu | 30,29 kB | DjVu | View/Open | |
FSI_2015_Karpyk_G-Determining_of_glycemic_extent_65-66__COVER.png | 509,5 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.