Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6446
| Título : | Использование побочных продуктов крупяного производства в рецептуре мучных кондитерских изделиях |
| Otros títulos : | The use of groats by-products in the recipe of confectionary goods |
| Autor : | Shklyanka, Nicholas Shepko, Natalya Шклянка, Николай Шепко, Наталья |
| Affiliation: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь |
| Bibliographic description (Ukraine): | Шклянка Н. Использование побочных продуктов крупяного производства в рецептуре мучных кондитерских изделиях / Николай Шклянка, Наталья Шепко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 60. — (Секція харчові технології). |
| Bibliographic description (International): | Shklyanka N., Shepko N. (2015) Ispolzovanie pobochnykh produktov krupianoho proizvodstva v retsepture muchnykh konditerskikh izdeliiakh [The use of groats by-products in the recipe of confectionary goods]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 60 [in Russian]. |
| Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
| Fecha de publicación : | 8-oct-2015 |
| Date of entry: | 21-dic-2015 |
| Editorial : | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
| UDC: | 664.68 664.7 |
| Page range: | 60 |
| URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6446 |
| Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
| Content type: | Article |
| Aparece en las colecciones: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Ficheros en este ítem:
| Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Shklyanka_N-The_use_of_groats_by_products_60.pdf | 148,61 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
| FSI_2015_Shklyanka_N-The_use_of_groats_by_products_60.djvu | 14,05 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
| FSI_2015_Shklyanka_N-The_use_of_groats_by_products_60__COVER.png | 520,66 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.