Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6440
Título: | Екструдування суміші зернових культур з лляним екстрактом |
Outros títulos: | Extruding mixture with grain crops flaxseed extract |
Autor: | Шаповаленко, О. І. Янюк, Т. І. Шаран, А. В. Тракало, Т. О. Shapovalenko, O. Yaniuk, T. Sharan, A. Trakalo, T. |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій, м. Київ, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Екструдування суміші зернових культур з лляним екстрактом / О. І. Шаповаленко, Т. І. Янюк, А. В. Шаран, Т. О. Тракало // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 49. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description (International): | Shapovalenko O., Yaniuk T., Sharan A., Trakalo T. (2015) Ekstruduvannia sumishi zernovykh kultur z llianym ekstraktom [Extruding mixture with grain crops flaxseed extract]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 49 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Data: | 8-Out-2015 |
Date of entry: | 21-Dez-2015 |
Editora: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 636.085.55 |
Page range: | 49 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6440 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
References (Ukraine): | 1. J.P. О‘Doherty M.I. Effect cooper and fat on nutrient utilization, digestive enzyme activities, and tissue mineral levels in weanling pigs. – 1996. – №3. – Vol. 13. – P. 143–152. 2. Афанасьев В.А. Теория и практика специальной обработки зерновых компонентов в технологии комбикормов. – Воронеж: ВГУ, 2002. – 296 с. |
References (International): | 1. J.P. O‘Doherty M.I. Effect cooper and fat on nutrient utilization, digestive enzyme activities, and tissue mineral levels in weanling pigs. – 1996. – No 3. – Vol. 13. – P. 143–152. 2. Afanasev V.A. Teoriia i praktika spetsialnoi obrabotki zernovykh komponentov v tekhnolohii kombikormov. – Voronezh: VHU, 2002. – 296 p. |
Content type: | Article |
Aparece nas colecções: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Shapovalenko_O-Extruding_mixture_with_49.pdf | 148,81 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
FSI_2015_Shapovalenko_O-Extruding_mixture_with_49.djvu | 16,27 kB | DjVu | Ver/Abrir | |
FSI_2015_Shapovalenko_O-Extruding_mixture_with_49__COVER.png | 465,61 kB | image/png | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.