Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6440

Fullstendig metadatavisning
DC FeltVerdiSpråk
dc.contributor.authorШаповаленко, О. І.uk
dc.contributor.authorЯнюк, Т. І.uk
dc.contributor.authorШаран, А. В.uk
dc.contributor.authorТракало, Т. О.uk
dc.contributor.authorShapovalenko, O.uk
dc.contributor.authorYaniuk, T.uk
dc.contributor.authorSharan, A.uk
dc.contributor.authorTrakalo, T.uk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:32:50Z-
dc.date.available2015-12-21T14:32:50Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationЕкструдування суміші зернових культур з лляним екстрактом / О. І. Шаповаленко, Т. І. Янюк, А. В. Шаран, Т. О. Тракало // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 49. — (Секція харчові технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6440-
dc.format.extent49uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleЕкструдування суміші зернових культур з лляним екстрактомuk
dc.title.alternativeExtruding mixture with grain crops flaxseed extractuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc636.085.55uk
dc.relation.references1. J.P. О‘Doherty M.I. Effect cooper and fat on nutrient utilization, digestive enzyme activities, and tissue mineral levels in weanling pigs. – 1996. – №3. – Vol. 13. – P. 143–152.uk
dc.relation.references2. Афанасьев В.А. Теория и практика специальной обработки зерновых компонентов в технологии комбикормов. – Воронеж: ВГУ, 2002. – 296 с.uk
dc.relation.referencesen1. J.P. O‘Doherty M.I. Effect cooper and fat on nutrient utilization, digestive enzyme activities, and tissue mineral levels in weanling pigs. – 1996. – No 3. – Vol. 13. – P. 143–152.uk
dc.relation.referencesen2. Afanasev V.A. Teoriia i praktika spetsialnoi obrabotki zernovykh komponentov v tekhnolohii kombikormov. – Voronezh: VHU, 2002. – 296 p.uk
dc.identifier.citationenShapovalenko O., Yaniuk T., Sharan A., Trakalo T. (2015) Ekstruduvannia sumishi zernovykh kultur z llianym ekstraktom [Extruding mixture with grain crops flaxseed extract]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 49 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій, м. Київ, Українаuk
Vises i samlingene:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright