Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6440
Fullstendig metadatavisning
DC Felt | Verdi | Språk |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаповаленко, О. І. | uk |
dc.contributor.author | Янюк, Т. І. | uk |
dc.contributor.author | Шаран, А. В. | uk |
dc.contributor.author | Тракало, Т. О. | uk |
dc.contributor.author | Shapovalenko, O. | uk |
dc.contributor.author | Yaniuk, T. | uk |
dc.contributor.author | Sharan, A. | uk |
dc.contributor.author | Trakalo, T. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:32:50Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:32:50Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Екструдування суміші зернових культур з лляним екстрактом / О. І. Шаповаленко, Т. І. Янюк, А. В. Шаран, Т. О. Тракало // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 49. — (Секція харчові технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6440 | - |
dc.format.extent | 49 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Екструдування суміші зернових культур з лляним екстрактом | uk |
dc.title.alternative | Extruding mixture with grain crops flaxseed extract | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 636.085.55 | uk |
dc.relation.references | 1. J.P. О‘Doherty M.I. Effect cooper and fat on nutrient utilization, digestive enzyme activities, and tissue mineral levels in weanling pigs. – 1996. – №3. – Vol. 13. – P. 143–152. | uk |
dc.relation.references | 2. Афанасьев В.А. Теория и практика специальной обработки зерновых компонентов в технологии комбикормов. – Воронеж: ВГУ, 2002. – 296 с. | uk |
dc.relation.referencesen | 1. J.P. O‘Doherty M.I. Effect cooper and fat on nutrient utilization, digestive enzyme activities, and tissue mineral levels in weanling pigs. – 1996. – No 3. – Vol. 13. – P. 143–152. | uk |
dc.relation.referencesen | 2. Afanasev V.A. Teoriia i praktika spetsialnoi obrabotki zernovykh komponentov v tekhnolohii kombikormov. – Voronezh: VHU, 2002. – 296 p. | uk |
dc.identifier.citationen | Shapovalenko O., Yaniuk T., Sharan A., Trakalo T. (2015) Ekstruduvannia sumishi zernovykh kultur z llianym ekstraktom [Extruding mixture with grain crops flaxseed extract]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 49 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій, м. Київ, Україна | uk |
Vises i samlingene: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Tilhørende filer:
Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Shapovalenko_O-Extruding_mixture_with_49.pdf | 148,81 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
FSI_2015_Shapovalenko_O-Extruding_mixture_with_49.djvu | 16,27 kB | DjVu | Vis/Åpne | |
FSI_2015_Shapovalenko_O-Extruding_mixture_with_49__COVER.png | 465,61 kB | image/png | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright