Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6436

Title: Вилучення геміцелюлоз з кавового шламу
Other Titles: Isolation of hemicellulose from the coffee sludge
Authors: Антіпіна, О. О.
Чорна, О. О.
Antipina, O. O.
Chorna, O. O.
Affiliation: Одеська національна академія харчових технологій, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Антіпіна О. О. Вилучення геміцелюлоз з кавового шламу / О. О. Антіпіна, О. О. Чорна // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 43. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Antipina O. O., Chorna O. O. (2015) Vyluchennia hemitseliuloz z kavovoho shlamu [Isolation of hemicellulose from the coffee sludge]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 43 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Issue Date: 8-Οκτ-2015
Date of entry: 21-Δεκ-2015
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 663.93-027.33
547.458.87
Page range: 43
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6436
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Εμφανίζεται στις συλλογές:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
FSI_2015_Antipina_O_O-Isolation_of_hemicellulose_43.pdf199,62 kBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε
FSI_2015_Antipina_O_O-Isolation_of_hemicellulose_43.djvu15,64 kBDjVuΔείτε/ Ανοίξτε
FSI_2015_Antipina_O_O-Isolation_of_hemicellulose_43__COVER.png481,57 kBimage/pngΔείτε/ Ανοίξτε


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα