Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6434
Назва: | Вплив шорсткості поверхні технологічного устаткування на формування мікробних біоплівок |
Інші назви: | Influence surface roughnesstechnological equipment for forming microbial biofilms |
Автори: | Кравченюк, Христина Юріївна Кухтин, Микола Kravchenyik, Khrystyna Kukhtyn, Mukola |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Кравченюк Х. Вплив шорсткості поверхні технологічного устаткування на формування мікробних біоплівок / Христина Кравченюк, Микола Кухтин // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 40. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description: | Kravchenyik K., Kukhtyn M. (2015) Vplyv shorstkosti poverkhni tekhnolohichnoho ustatkuvannia na formuvannia mikrobnykh bioplivok [Influence surface roughnesstechnological equipment for forming microbial biofilms]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 40 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 66-7.579 |
Діапазон сторінок: | 40 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6434 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Kravchenyik_K-Influence_surface_roughnesstechnological_40.pdf | 149,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Kravchenyik_K-Influence_surface_roughnesstechnological_40.djvu | 14,73 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Kravchenyik_K-Influence_surface_roughnesstechnological_40__COVER.png | 517,81 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.