Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6434
Title: | Вплив шорсткості поверхні технологічного устаткування на формування мікробних біоплівок |
Other Titles: | Influence surface roughnesstechnological equipment for forming microbial biofilms |
Authors: | Кравченюк, Христина Юріївна Кухтин, Микола Kravchenyik, Khrystyna Kukhtyn, Mukola |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Кравченюк Х. Вплив шорсткості поверхні технологічного устаткування на формування мікробних біоплівок / Христина Кравченюк, Микола Кухтин // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 40. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description (International): | Kravchenyik K., Kukhtyn M. (2015) Vplyv shorstkosti poverkhni tekhnolohichnoho ustatkuvannia na formuvannia mikrobnykh bioplivok [Influence surface roughnesstechnological equipment for forming microbial biofilms]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 40 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Issue Date: | 8-Οκτ-2015 |
Date of entry: | 21-Δεκ-2015 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 66-7.579 |
Page range: | 40 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6434 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Kravchenyik_K-Influence_surface_roughnesstechnological_40.pdf | 149,14 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
FSI_2015_Kravchenyik_K-Influence_surface_roughnesstechnological_40.djvu | 14,73 kB | DjVu | Δείτε/ Ανοίξτε | |
FSI_2015_Kravchenyik_K-Influence_surface_roughnesstechnological_40__COVER.png | 517,81 kB | image/png | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα