Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6434

Title: Вплив шорсткості поверхні технологічного устаткування на формування мікробних біоплівок
Other Titles: Influence surface roughnesstechnological equipment for forming microbial biofilms
Authors: Кравченюк, Христина Юріївна
Кухтин, Микола
Kravchenyik, Khrystyna
Kukhtyn, Mukola
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Кравченюк Х. Вплив шорсткості поверхні технологічного устаткування на формування мікробних біоплівок / Христина Кравченюк, Микола Кухтин // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 40. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Kravchenyik K., Kukhtyn M. (2015) Vplyv shorstkosti poverkhni tekhnolohichnoho ustatkuvannia na formuvannia mikrobnykh bioplivok [Influence surface roughnesstechnological equipment for forming microbial biofilms]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 40 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Issue Date: 8-Οκτ-2015
Date of entry: 21-Δεκ-2015
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 66-7.579
Page range: 40
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6434
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Εμφανίζεται στις συλλογές:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα