Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6425

Tytuł: Новые консервы из фасоли белорусской селекции
Inne tytuły: The new cenned of the beans of belorusian selection
Authors: Timofeeva, V.
Samankova, N.
Kozina, T.
Lahadinova, V.
Тимофеева, В.
Саманкова, Н.
Козина, Т.
Лахадынова, В.
Affiliation: Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Новые консервы из фасоли белорусской селекции / В. Тимофеева, Н. Саманкова, Т. Козина, В. Лахадынова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 24-25. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Timofeeva V., Samankova N., Kozina T., Lahadinova V. (2015) Novye konservy iz fasoli belorusskoi selektsii [The new cenned of the beans of belorusian selection]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 24-25 [in Russian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 664.8
Zakres stron: 24-25
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6425
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi