Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6425

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorTimofeeva, V.uk
dc.contributor.authorSamankova, N.uk
dc.contributor.authorKozina, T.uk
dc.contributor.authorLahadinova, V.uk
dc.contributor.authorТимофеева, В.uk
dc.contributor.authorСаманкова, Н.uk
dc.contributor.authorКозина, Т.uk
dc.contributor.authorЛахадынова, В.uk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:31:02Z-
dc.date.available2015-12-21T14:31:02Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationНовые консервы из фасоли белорусской селекции / В. Тимофеева, Н. Саманкова, Т. Козина, В. Лахадынова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 24-25. — (Секція харчові технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6425-
dc.format.extent24-25uk
dc.language.isoruuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleНовые консервы из фасоли белорусской селекцииuk
dc.title.alternativeThe new cenned of the beans of belorusian selectionuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664.8uk
dc.identifier.citationenTimofeeva V., Samankova N., Kozina T., Lahadinova V. (2015) Novye konservy iz fasoli belorusskoi selektsii [The new cenned of the beans of belorusian selection]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 24-25 [in Russian].uk
dc.contributor.affiliationМогилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусьuk
Ebben a gyűjteményben:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!