Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6425
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Timofeeva, V. | uk |
dc.contributor.author | Samankova, N. | uk |
dc.contributor.author | Kozina, T. | uk |
dc.contributor.author | Lahadinova, V. | uk |
dc.contributor.author | Тимофеева, В. | uk |
dc.contributor.author | Саманкова, Н. | uk |
dc.contributor.author | Козина, Т. | uk |
dc.contributor.author | Лахадынова, В. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:31:02Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:31:02Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Новые консервы из фасоли белорусской селекции / В. Тимофеева, Н. Саманкова, Т. Козина, В. Лахадынова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 24-25. — (Секція харчові технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6425 | - |
dc.format.extent | 24-25 | uk |
dc.language.iso | ru | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Новые консервы из фасоли белорусской селекции | uk |
dc.title.alternative | The new cenned of the beans of belorusian selection | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 664.8 | uk |
dc.identifier.citationen | Timofeeva V., Samankova N., Kozina T., Lahadinova V. (2015) Novye konservy iz fasoli belorusskoi selektsii [The new cenned of the beans of belorusian selection]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 24-25 [in Russian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь | uk |
Ebben a gyűjteményben: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Timofeeva_V-The_new_cenned_of_the_beans_24-25.pdf | 498,74 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
FSI_2015_Timofeeva_V-The_new_cenned_of_the_beans_24-25.djvu | 25,15 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
FSI_2015_Timofeeva_V-The_new_cenned_of_the_beans_24-25__COVER.png | 498,14 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!