Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5795

Pealkiri: Моделювання процесу тепломасообміну при автоматизації термічної обробки ковбасних виробів
Autor: Грушко, Олена Василівна
Bibliographic description (International): У дипломній роботі здійснено дослідження процесу тепломасообміну при автоматизації термічної обробки ковбасних виробів.
Ilmumisaasta: 25-aug-2015
Date of entry: 25-aug-2015
Kirjastaja: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 637
664
Märksõnad: 8.05020201
автоматизоване управління технологічними процесами
автоматизація
коптильна камера
Kokkuvõte: У дипломній роботі здійснено дослідження процесу тепломасообміну при автоматизації термічної обробки ковбасних виробів.
Kirjeldus: Основною задачею, яка ставилась у дипломній роботі, була отримання залежностей, які описують зміну температури і вологовмісту в процесі автоматизованої термообробки.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5795
Content type: Other
Asub kollektsiooni(de)s:8.05020201 — автоматизоване управління технологічними процесами

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
Grushko.pdf56,97 kBAdobe PDFVaata/Ava
Grushko.odt47,82 kBOpenDocument TextVaata/Ava
Grushko.djvu10,26 kBDjVuVaata/Ava
Grushko__COVER.png313,77 kBimage/pngVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.

Інструменти адміністратора