Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5795
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Грушко, Олена Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2015-08-25T20:51:09Z | - |
dc.date.available | 2015-08-25T20:51:09Z | - |
dc.date.issued | 2015-08-25T20:51:09Z | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5795 | - |
dc.description | Основною задачею, яка ставилась у дипломній роботі, була отримання залежностей, які описують зміну температури і вологовмісту в процесі автоматизованої термообробки. | uk |
dc.description.abstract | У дипломній роботі здійснено дослідження процесу тепломасообміну при автоматизації термічної обробки ковбасних виробів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.subject | 8.05020201 | uk |
dc.subject | автоматизоване управління технологічними процесами | uk |
dc.subject | автоматизація | uk |
dc.subject | коптильна камера | uk |
dc.title | Моделювання процесу тепломасообміну при автоматизації термічної обробки ковбасних виробів | uk |
dc.type | Other | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
dc.subject.udc | 637 | uk |
dc.subject.udc | 664 | uk |
dc.identifier.citationen | У дипломній роботі здійснено дослідження процесу тепломасообміну при автоматизації термічної обробки ковбасних виробів. | uk |
Koleksiyonlarda Görünür: | 8.05020201 — автоматизоване управління технологічними процесами |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Grushko.pdf | 56,97 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
Grushko.odt | 47,82 kB | OpenDocument Text | Göster/Aç | |
Grushko.djvu | 10,26 kB | DjVu | Göster/Aç | |
Grushko__COVER.png | 313,77 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları