Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5795

Назва: Моделювання процесу тепломасообміну при автоматизації термічної обробки ковбасних виробів
Автори: Грушко, Олена Василівна
Bibliographic description: У дипломній роботі здійснено дослідження процесу тепломасообміну при автоматизації термічної обробки ковбасних виробів.
Дата публікації: 25-сер-2015
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль
УДК: 637
664
Теми: 8.05020201
автоматизоване управління технологічними процесами
автоматизація
коптильна камера
Короткий огляд (реферат): У дипломній роботі здійснено дослідження процесу тепломасообміну при автоматизації термічної обробки ковбасних виробів.
Опис: Основною задачею, яка ставилась у дипломній роботі, була отримання залежностей, які описують зміну температури і вологовмісту в процесі автоматизованої термообробки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5795
Тип вмісту : Other
Розташовується у зібраннях:8.05020201 — автоматизоване управління технологічними процесами

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Grushko.pdf56,97 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Grushko.odt47,82 kBOpenDocument TextПереглянути/відкрити
Grushko.djvu10,26 kBDjVuПереглянути/відкрити
Grushko__COVER.png313,77 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора