Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4371

Título: Спосіб виробництва жирів, збагачених діацилгліцеринами
Outros títulos: Method for producing fats enriched by diacylglycerins
Способ производства жиров, обогащенных диацилглицеринами
Authors: Гладкий, Федір Федорович
Некрасов, Павло Олександрович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Підлісна, Олена Валеріївна
Рибак, Ольга Миколаївна
Українець, Анатолій Іванович
Hladkyi, Fedir Fedorovych
Nekrasov, Pavlo Oleksandrovych
Pidlisna, Olena Valeriivna
Polischuk, Halyna Yevheniivna
Rybak, Olha Mykolaivna
Ukrainets, Anatolii Ivanovych
Гладкий, Федор Федорович
Некрасов, Павел Александрович
Подлесная, Елена Валерьевна
Полищук, Галина Евгеньевна
Рыбак, Ольга Николаевна
Украинец, Анатолий Иванович
Bibliographic description (Ukraine): Патент 51296 UA, МПК A23C 11/00. Спосіб виробництва жирів, збагачених діацилгліцеринами [Текст] / Рибак Ольга Миколаївна, Некрасов Павло Олександрович, Українець Анатолій Іванович, Поліщук Галина Євгеніївна, Гладкий Федір Федорович, Підлісна Олена Валеріївна (Україна) - опубл. 12.07.2010.
Patent 51296 UA, MPK A23C 11/00. Method for producing fats enriched by diacylglycerins [Text] / Nekrasov Pavlo Oleksandrovych, Hladkyi Fedir Fedorovych, Pidlisna Olena Valeriivna, Ukrainets Anatolii Ivanovych, Polischuk Halyna Yevheniivna, Rybak Olha Mykolaivna (Ukraine) - publ. 12.07.2010.
Патент 51296 UA, МПК A23C 11/00. Способ производства жиров, обогащенных диацилглицеринами [Текст] / Некрасов Павел Александрович, Гладкий Федор Федорович, Подлесная Елена Валерьевна, Украинец Анатолий Иванович, Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна (Украина) - опубл. 12.07.2010.
Data de edición: 12-Jul-2010
Date of entry: 24-Sep-2014
Palabras chave: A23C 11/00
замінники молока, наприклад склади для забеліваніе кавового напою
Resumo: Спосіб виробництва жирів, збагачених діацилгліцеринами, який включає проведення процесу гліцеролізу, який відрізняється тим, що процес гліцеролізу проводять при постійному перемішуванні під шаром азоту за температури 5-75 °С, а як каталізатор використовують ферментативний препарат ліпази, після чого проводять вилучення ферменту з реакційної суміші фільтруванням або центрифугуванням та очищення цільового продукту.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4371
Outros Identificadores: 51296
Copyright owner: ® Рибак Ольга Миколаївна, Некрасов Павло Олександрович, Українець Анатолій Іванович, Поліщук Галина Євгеніївна, Гладкий Федір Федорович, Підлісна Олена Валеріївна
Content type: Other
Aparece nas Coleccións2010



Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados