Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4371

Назва: Спосіб виробництва жирів, збагачених діацилгліцеринами
Інші назви: Method for producing fats enriched by diacylglycerins
Способ производства жиров, обогащенных диацилглицеринами
Автори: Гладкий, Федір Федорович
Некрасов, Павло Олександрович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Підлісна, Олена Валеріївна
Рибак, Ольга Миколаївна
Українець, Анатолій Іванович
Hladkyi, Fedir Fedorovych
Nekrasov, Pavlo Oleksandrovych
Pidlisna, Olena Valeriivna
Polischuk, Halyna Yevheniivna
Rybak, Olha Mykolaivna
Ukrainets, Anatolii Ivanovych
Гладкий, Федор Федорович
Некрасов, Павел Александрович
Подлесная, Елена Валерьевна
Полищук, Галина Евгеньевна
Рыбак, Ольга Николаевна
Украинец, Анатолий Иванович
Бібліографічний опис: Патент 51296 UA, МПК A23C 11/00. Спосіб виробництва жирів, збагачених діацилгліцеринами [Текст] / Рибак Ольга Миколаївна, Некрасов Павло Олександрович, Українець Анатолій Іванович, Поліщук Галина Євгеніївна, Гладкий Федір Федорович, Підлісна Олена Валеріївна (Україна) - опубл. 12.07.2010.
Patent 51296 UA, MPK A23C 11/00. Method for producing fats enriched by diacylglycerins [Text] / Nekrasov Pavlo Oleksandrovych, Hladkyi Fedir Fedorovych, Pidlisna Olena Valeriivna, Ukrainets Anatolii Ivanovych, Polischuk Halyna Yevheniivna, Rybak Olha Mykolaivna (Ukraine) - publ. 12.07.2010.
Патент 51296 UA, МПК A23C 11/00. Способ производства жиров, обогащенных диацилглицеринами [Текст] / Некрасов Павел Александрович, Гладкий Федор Федорович, Подлесная Елена Валерьевна, Украинец Анатолий Иванович, Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна (Украина) - опубл. 12.07.2010.
Дата публікації: 12-лип-2010
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: A23C 11/00
замінники молока, наприклад склади для забеліваніе кавового напою
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва жирів, збагачених діацилгліцеринами, який включає проведення процесу гліцеролізу, який відрізняється тим, що процес гліцеролізу проводять при постійному перемішуванні під шаром азоту за температури 5-75 °С, а як каталізатор використовують ферментативний препарат ліпази, після чого проводять вилучення ферменту з реакційної суміші фільтруванням або центрифугуванням та очищення цільового продукту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4371
Інші ідентифікатори: 51296
Власник авторського права: ® Рибак Ольга Миколаївна, Некрасов Павло Олександрович, Українець Анатолій Іванович, Поліщук Галина Євгеніївна, Гладкий Федір Федорович, Підлісна Олена Валеріївна
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2010



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.