Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4371
Назва: | Спосіб виробництва жирів, збагачених діацилгліцеринами |
Інші назви: | Method for producing fats enriched by diacylglycerins Способ производства жиров, обогащенных диацилглицеринами |
Автори: | Гладкий, Федір Федорович Некрасов, Павло Олександрович Поліщук, Галина Євгеніївна Підлісна, Олена Валеріївна Рибак, Ольга Миколаївна Українець, Анатолій Іванович Hladkyi, Fedir Fedorovych Nekrasov, Pavlo Oleksandrovych Pidlisna, Olena Valeriivna Polischuk, Halyna Yevheniivna Rybak, Olha Mykolaivna Ukrainets, Anatolii Ivanovych Гладкий, Федор Федорович Некрасов, Павел Александрович Подлесная, Елена Валерьевна Полищук, Галина Евгеньевна Рыбак, Ольга Николаевна Украинец, Анатолий Иванович |
Бібліографічний опис: | Патент 51296 UA, МПК A23C 11/00. Спосіб виробництва жирів, збагачених діацилгліцеринами [Текст] / Рибак Ольга Миколаївна, Некрасов Павло Олександрович, Українець Анатолій Іванович, Поліщук Галина Євгеніївна, Гладкий Федір Федорович, Підлісна Олена Валеріївна (Україна) - опубл. 12.07.2010. Patent 51296 UA, MPK A23C 11/00. Method for producing fats enriched by diacylglycerins [Text] / Nekrasov Pavlo Oleksandrovych, Hladkyi Fedir Fedorovych, Pidlisna Olena Valeriivna, Ukrainets Anatolii Ivanovych, Polischuk Halyna Yevheniivna, Rybak Olha Mykolaivna (Ukraine) - publ. 12.07.2010. Патент 51296 UA, МПК A23C 11/00. Способ производства жиров, обогащенных диацилглицеринами [Текст] / Некрасов Павел Александрович, Гладкий Федор Федорович, Подлесная Елена Валерьевна, Украинец Анатолий Иванович, Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна (Украина) - опубл. 12.07.2010. |
Дата публікації: | 12-лип-2010 |
Дата внесення: | 24-вер-2014 |
Теми: | A23C 11/00 замінники молока, наприклад склади для забеліваніе кавового напою |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва жирів, збагачених діацилгліцеринами, який включає проведення процесу гліцеролізу, який відрізняється тим, що процес гліцеролізу проводять при постійному перемішуванні під шаром азоту за температури 5-75 °С, а як каталізатор використовують ферментативний препарат ліпази, після чого проводять вилучення ферменту з реакційної суміші фільтруванням або центрифугуванням та очищення цільового продукту. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4371 |
Інші ідентифікатори: | 51296 |
Власник авторського права: | ® Рибак Ольга Миколаївна, Некрасов Павло Олександрович, Українець Анатолій Іванович, Поліщук Галина Євгеніївна, Гладкий Федір Федорович, Підлісна Олена Валеріївна |
Тип вмісту: | Other |
Розташовується у зібраннях: | 2010 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3-51296-sposib-virobnictva-zhiriv-zbagachenikh-diacilglicerinami.pdf | 102,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
3-51296-sposib-virobnictva-zhiriv-zbagachenikh-diacilglicerinami.djvu | 33,97 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
3-51296-sposib-virobnictva-zhiriv-zbagachenikh-diacilglicerinami__COVER.png | 1,08 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.