Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4317

Titulua: Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива
Beste titulu batzuk: Method for making vegetable-oat ice-cream
Способ производства овоще-овсяного мороженого
Egilea: Гончарук, Олена Владиславівна
Гулак, Олена Володимирівна
Згурський, Андрій Володимирович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Рибак, Ольга Миколаївна
Honcharuk, Olena Vladyslavivna
Hulak, Olena Volodymyrivna
Polischuk, Halyna Yevheniivna
Rybak, Olha Mykolaivna
Zhurskyi, Andrii Volodymyrovych
Гончарук, Елена Владиславовна
Гулак, Елена Владимирова
Згурский, Андрей Владимирович
Полищук, Галина Евгеньевна
Рыбак, Ольга Николаевна
Bibliographic description (Ukraine): Патент 77582 UA, МПК A23G 9/04, A23G 9/42. Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива [Текст] / Рибак Ольга Миколаївна, Згурський Андрій Володимирович, Гончарук Олена Владиславівна, Гулак Олена Володимирівна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 25.02.2013.
Patent 77582 UA, MPK A23G 9/04, A23G 9/42. Method for making vegetable-oat ice-cream [Text] / Polischuk Halyna Yevheniivna, Rybak Olha Mykolaivna, Honcharuk Olena Vladyslavivna, Zhurskyi Andrii Volodymyrovych, Hulak Olena Volodymyrivna (Ukraine) - publ. 25.02.2013.
Патент 77582 UA, МПК A23G 9/04, A23G 9/42. Способ производства овоще-овсяного мороженого [Текст] / Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна, Гончарук Елена Владиславовна, Згурский Андрей Владимирович, Гулак Елена Владимирова (Украина) - опубл. 25.02.2013.
Gordailuaren-data: 25-Feb-2013
Date of entry: 24-Sep-2014
Gako-hitzak: A23G 9/04
A23G 9/42
виробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозива
містять рослини або їх частини, наприклад фрукти, насіння, екстракти
Laburpena: Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива, що включає підготовку гарбуза, цукру і води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фризерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що пюре гарбуза після термокислотного гідролізу з водним екстрактом із суцвіття гібіскуса при рН 2,7…3,3, температурі 80…85 °C і витримці протягом 30…40 хв направляють на гомогенізацію й додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців у кількості, відповідно, 2…5 мас. % й 1,5…4,5 мас. %.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4317
Beste identifikatzaile batzuk: 77582
Copyright owner: ® Рибак Ольга Миколаївна, Згурський Андрій Володимирович, Гончарук Олена Владиславівна, Гулак Олена Володимирівна, Поліщук Галина Євгеніївна
Content type: Other
Bildumetan azaltzen da:2013



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.