Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4317
Title: | Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива |
Other Titles: | Method for making vegetable-oat ice-cream Способ производства овоще-овсяного мороженого |
Authors: | Гончарук, Олена Владиславівна Гулак, Олена Володимирівна Згурський, Андрій Володимирович Поліщук, Галина Євгеніївна Рибак, Ольга Миколаївна Honcharuk, Olena Vladyslavivna Hulak, Olena Volodymyrivna Polischuk, Halyna Yevheniivna Rybak, Olha Mykolaivna Zhurskyi, Andrii Volodymyrovych Гончарук, Елена Владиславовна Гулак, Елена Владимирова Згурский, Андрей Владимирович Полищук, Галина Евгеньевна Рыбак, Ольга Николаевна |
Bibliographic description (Ukraine): | Патент 77582 UA, МПК A23G 9/04, A23G 9/42. Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива [Текст] / Рибак Ольга Миколаївна, Згурський Андрій Володимирович, Гончарук Олена Владиславівна, Гулак Олена Володимирівна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 25.02.2013. Patent 77582 UA, MPK A23G 9/04, A23G 9/42. Method for making vegetable-oat ice-cream [Text] / Polischuk Halyna Yevheniivna, Rybak Olha Mykolaivna, Honcharuk Olena Vladyslavivna, Zhurskyi Andrii Volodymyrovych, Hulak Olena Volodymyrivna (Ukraine) - publ. 25.02.2013. Патент 77582 UA, МПК A23G 9/04, A23G 9/42. Способ производства овоще-овсяного мороженого [Текст] / Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна, Гончарук Елена Владиславовна, Згурский Андрей Владимирович, Гулак Елена Владимирова (Украина) - опубл. 25.02.2013. |
Issue Date: | 25-Feb-2013 |
Date of entry: | 24-Sep-2014 |
Keywords: | A23G 9/04 A23G 9/42 виробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозива містять рослини або їх частини, наприклад фрукти, насіння, екстракти |
Abstract: | Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива, що включає підготовку гарбуза, цукру і води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фризерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що пюре гарбуза після термокислотного гідролізу з водним екстрактом із суцвіття гібіскуса при рН 2,7…3,3, температурі 80…85 °C і витримці протягом 30…40 хв направляють на гомогенізацію й додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців у кількості, відповідно, 2…5 мас. % й 1,5…4,5 мас. %. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4317 |
Other Identifiers: | 77582 |
Copyright owner: | ® Рибак Ольга Миколаївна, Згурський Андрій Володимирович, Гончарук Олена Владиславівна, Гулак Олена Володимирівна, Поліщук Галина Євгеніївна |
Content type: | Other |
Appears in Collections: | 2013 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
5-77582-sposib-virobnictva-ovochevo-vivsyanogo-moroziva.pdf | 172,6 kB | Adobe PDF | View/Open | |
5-77582-sposib-virobnictva-ovochevo-vivsyanogo-moroziva.djvu | 50,23 kB | DjVu | View/Open | |
5-77582-sposib-virobnictva-ovochevo-vivsyanogo-moroziva__COVER.png | 413,45 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.