Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4317

Назва: Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива
Інші назви: Method for making vegetable-oat ice-cream
Способ производства овоще-овсяного мороженого
Автори: Гончарук, Олена Владиславівна
Гулак, Олена Володимирівна
Згурський, Андрій Володимирович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Рибак, Ольга Миколаївна
Honcharuk, Olena Vladyslavivna
Hulak, Olena Volodymyrivna
Polischuk, Halyna Yevheniivna
Rybak, Olha Mykolaivna
Zhurskyi, Andrii Volodymyrovych
Гончарук, Елена Владиславовна
Гулак, Елена Владимирова
Згурский, Андрей Владимирович
Полищук, Галина Евгеньевна
Рыбак, Ольга Николаевна
Бібліографічний опис: Патент 77582 UA, МПК A23G 9/04, A23G 9/42. Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива [Текст] / Рибак Ольга Миколаївна, Згурський Андрій Володимирович, Гончарук Олена Владиславівна, Гулак Олена Володимирівна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 25.02.2013.
Patent 77582 UA, MPK A23G 9/04, A23G 9/42. Method for making vegetable-oat ice-cream [Text] / Polischuk Halyna Yevheniivna, Rybak Olha Mykolaivna, Honcharuk Olena Vladyslavivna, Zhurskyi Andrii Volodymyrovych, Hulak Olena Volodymyrivna (Ukraine) - publ. 25.02.2013.
Патент 77582 UA, МПК A23G 9/04, A23G 9/42. Способ производства овоще-овсяного мороженого [Текст] / Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна, Гончарук Елена Владиславовна, Згурский Андрей Владимирович, Гулак Елена Владимирова (Украина) - опубл. 25.02.2013.
Дата публікації: 25-лют-2013
Теми: A23G 9/04
A23G 9/42
виробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозива
містять рослини або їх частини, наприклад фрукти, насіння, екстракти
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива, що включає підготовку гарбуза, цукру і води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фризерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що пюре гарбуза після термокислотного гідролізу з водним екстрактом із суцвіття гібіскуса при рН 2,7…3,3, температурі 80…85 °C і витримці протягом 30…40 хв направляють на гомогенізацію й додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців у кількості, відповідно, 2…5 мас. % й 1,5…4,5 мас. %.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4317
Інші ідентифікатори: 77582
Власник авторського права: ® Рибак Ольга Миколаївна, Згурський Андрій Володимирович, Гончарук Олена Владиславівна, Гулак Олена Володимирівна, Поліщук Галина Євгеніївна
Тип вмісту : Other
Розташовується у зібраннях:2013



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.