Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4317
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гончарук, Олена Владиславівна | uk |
dc.contributor.author | Гулак, Олена Володимирівна | uk |
dc.contributor.author | Згурський, Андрій Володимирович | uk |
dc.contributor.author | Поліщук, Галина Євгеніївна | uk |
dc.contributor.author | Рибак, Ольга Миколаївна | uk |
dc.contributor.author | Honcharuk, Olena Vladyslavivna | uk |
dc.contributor.author | Hulak, Olena Volodymyrivna | uk |
dc.contributor.author | Polischuk, Halyna Yevheniivna | uk |
dc.contributor.author | Rybak, Olha Mykolaivna | uk |
dc.contributor.author | Zhurskyi, Andrii Volodymyrovych | uk |
dc.contributor.author | Гончарук, Елена Владиславовна | uk |
dc.contributor.author | Гулак, Елена Владимирова | uk |
dc.contributor.author | Згурский, Андрей Владимирович | uk |
dc.contributor.author | Полищук, Галина Евгеньевна | uk |
dc.contributor.author | Рыбак, Ольга Николаевна | uk |
dc.date.accessioned | 2014-09-24T20:27:21Z | - |
dc.date.available | 2014-09-24T20:27:21Z | - |
dc.date.created | 2013-02-25 | uk |
dc.date.issued | 2013-02-25 | uk |
dc.identifier | 77582 | uk |
dc.identifier.citation | Патент 77582 UA, МПК A23G 9/04, A23G 9/42. Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива [Текст] / Рибак Ольга Миколаївна, Згурський Андрій Володимирович, Гончарук Олена Владиславівна, Гулак Олена Володимирівна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 25.02.2013. | uk |
dc.identifier.citation | Patent 77582 UA, MPK A23G 9/04, A23G 9/42. Method for making vegetable-oat ice-cream [Text] / Polischuk Halyna Yevheniivna, Rybak Olha Mykolaivna, Honcharuk Olena Vladyslavivna, Zhurskyi Andrii Volodymyrovych, Hulak Olena Volodymyrivna (Ukraine) - publ. 25.02.2013. | uk |
dc.identifier.citation | Патент 77582 UA, МПК A23G 9/04, A23G 9/42. Способ производства овоще-овсяного мороженого [Текст] / Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна, Гончарук Елена Владиславовна, Згурский Андрей Владимирович, Гулак Елена Владимирова (Украина) - опубл. 25.02.2013. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4317 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива, що включає підготовку гарбуза, цукру і води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фризерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що пюре гарбуза після термокислотного гідролізу з водним екстрактом із суцвіття гібіскуса при рН 2,7…3,3, температурі 80…85 °C і витримці протягом 30…40 хв направляють на гомогенізацію й додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців у кількості, відповідно, 2…5 мас. % й 1,5…4,5 мас. %. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | A23G 9/04 | uk |
dc.subject | A23G 9/42 | uk |
dc.subject | виробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозива | uk |
dc.subject | містять рослини або їх частини, наприклад фрукти, насіння, екстракти | uk |
dc.title | Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива | uk |
dc.title.alternative | Method for making vegetable-oat ice-cream | uk |
dc.title.alternative | Способ производства овоще-овсяного мороженого | uk |
dc.type | Other | uk |
dc.rights.holder | ® Рибак Ольга Миколаївна, Згурський Андрій Володимирович, Гончарук Олена Владиславівна, Гулак Олена Володимирівна, Поліщук Галина Євгеніївна | uk |
Розташовується у зібраннях: | 2013 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5-77582-sposib-virobnictva-ovochevo-vivsyanogo-moroziva.pdf | 172,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
5-77582-sposib-virobnictva-ovochevo-vivsyanogo-moroziva.djvu | 50,23 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
5-77582-sposib-virobnictva-ovochevo-vivsyanogo-moroziva__COVER.png | 413,45 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.