Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4317

Affichage complet
Élément Dublin CoreValeurLangue
dc.contributor.authorГончарук, Олена Владиславівнаuk
dc.contributor.authorГулак, Олена Володимирівнаuk
dc.contributor.authorЗгурський, Андрій Володимировичuk
dc.contributor.authorПоліщук, Галина Євгеніївнаuk
dc.contributor.authorРибак, Ольга Миколаївнаuk
dc.contributor.authorHoncharuk, Olena Vladyslavivnauk
dc.contributor.authorHulak, Olena Volodymyrivnauk
dc.contributor.authorPolischuk, Halyna Yevheniivnauk
dc.contributor.authorRybak, Olha Mykolaivnauk
dc.contributor.authorZhurskyi, Andrii Volodymyrovychuk
dc.contributor.authorГончарук, Елена Владиславовнаuk
dc.contributor.authorГулак, Елена Владимироваuk
dc.contributor.authorЗгурский, Андрей Владимировичuk
dc.contributor.authorПолищук, Галина Евгеньевнаuk
dc.contributor.authorРыбак, Ольга Николаевнаuk
dc.date.accessioned2014-09-24T20:27:21Z-
dc.date.available2014-09-24T20:27:21Z-
dc.date.created2013-02-25uk
dc.date.issued2013-02-25uk
dc.identifier77582uk
dc.identifier.citationПатент 77582 UA, МПК A23G 9/04, A23G 9/42. Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива [Текст] / Рибак Ольга Миколаївна, Згурський Андрій Володимирович, Гончарук Олена Владиславівна, Гулак Олена Володимирівна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 25.02.2013.uk
dc.identifier.citationPatent 77582 UA, MPK A23G 9/04, A23G 9/42. Method for making vegetable-oat ice-cream [Text] / Polischuk Halyna Yevheniivna, Rybak Olha Mykolaivna, Honcharuk Olena Vladyslavivna, Zhurskyi Andrii Volodymyrovych, Hulak Olena Volodymyrivna (Ukraine) - publ. 25.02.2013.uk
dc.identifier.citationПатент 77582 UA, МПК A23G 9/04, A23G 9/42. Способ производства овоще-овсяного мороженого [Текст] / Полищук Галина Евгеньевна, Рыбак Ольга Николаевна, Гончарук Елена Владиславовна, Згурский Андрей Владимирович, Гулак Елена Владимирова (Украина) - опубл. 25.02.2013.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4317-
dc.description.abstractСпосіб виробництва овочево-вівсяного морозива, що включає підготовку гарбуза, цукру і води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фризерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що пюре гарбуза після термокислотного гідролізу з водним екстрактом із суцвіття гібіскуса при рН 2,7…3,3, температурі 80…85 °C і витримці протягом 30…40 хв направляють на гомогенізацію й додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців у кількості, відповідно, 2…5 мас. % й 1,5…4,5 мас. %.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectA23G 9/04uk
dc.subjectA23G 9/42uk
dc.subjectвиробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозиваuk
dc.subjectмістять рослини або їх частини, наприклад фрукти, насіння, екстрактиuk
dc.titleСпосіб виробництва овочево-вівсяного морозиваuk
dc.title.alternativeMethod for making vegetable-oat ice-creamuk
dc.title.alternativeСпособ производства овоще-овсяного мороженогоuk
dc.typeOtheruk
dc.rights.holder® Рибак Ольга Миколаївна, Згурський Андрій Володимирович, Гончарук Олена Владиславівна, Гулак Олена Володимирівна, Поліщук Галина Євгеніївнаuk
Collection(s) :2013



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.