Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4139

Заглавие: Спосіб виробництва морозива з комбінованим складом
Други Заглавия: Method fo production ice-cream with combined composition
Способ производства мороженого с комбинированным составом
Автори: Калініна, Галина Петрівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Рибак, Ольга Миколаївна
Українець, Анатолій Іванович
Polischuk, Halyna Yevheniivna
Rybak, Olha Mykolaivna
Ukrainets, Anatolii Ivanovych
Kalinina, Halyna Petrivna
Калинина, Галина Петровна
Полищук, Галина Евгеньевна
Рыбак, Ольга Николаевна
Украинец, Анатолий Иванович
Bibliographic description (Ukraine): Патент 27357 UA, МПК A23G 9/04. Спосіб виробництва морозива з комбінованим складом [Текст] / Українець Анатолій Іванович, Калініна Галина Петрівна, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 25.10.2007.
Patent 27357 UA, MPK A23G 9/04. Method fo production ice-cream with combined composition [Text] / Ukrainets Anatolii Ivanovych, Polischuk Halyna Yevheniivna, Каlіnіnа Halyna Petrivna, Rybak Olha Mykolaivna (Ukraine) - publ. 25.10.2007.
Патент 27357 UA, МПК A23G 9/04. Способ производства мороженого с комбинированным составом [Текст] / Украинец Анатолий Иванович, Полищук Галина Евгеньевна, Калинина Галина Петровна, Рыбак Ольга Николаевна (Украина) - опубл. 25.10.2007.
Дата на Публикуване: 25-Окт-2007
Date of entry: 24-Сеп-2014
Ключови Думи: A23G 9/04
виробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозива
Резюме: Спосіб виробництва морозива з комбінованим складом, що включає приготування суміші, її пастеризацію, гомогенізацію, охолодження, визрівання, фризерування та фасування й загартовування морозива, який відрізняється тим, що додатково у суміш перед пастеризацією вносять 2...4 мас. % цільнозмеленого насіння льону.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4139
Други Идентификатори: 27357
Copyright owner: ® Українець Анатолій Іванович, Калініна Галина Петрівна, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна
Content type: Other
Показва се в Колекции:2007



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.