Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4139

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКалініна, Галина Петрівнаuk
dc.contributor.authorПоліщук, Галина Євгеніївнаuk
dc.contributor.authorРибак, Ольга Миколаївнаuk
dc.contributor.authorУкраїнець, Анатолій Івановичuk
dc.contributor.authorPolischuk, Halyna Yevheniivnauk
dc.contributor.authorRybak, Olha Mykolaivnauk
dc.contributor.authorUkrainets, Anatolii Ivanovychuk
dc.contributor.authorKalinina, Halyna Petrivnauk
dc.contributor.authorКалинина, Галина Петровнаuk
dc.contributor.authorПолищук, Галина Евгеньевнаuk
dc.contributor.authorРыбак, Ольга Николаевнаuk
dc.contributor.authorУкраинец, Анатолий Ивановичuk
dc.date.accessioned2014-09-24T18:22:07Z-
dc.date.available2014-09-24T18:22:07Z-
dc.date.created2007-10-25uk
dc.date.issued2007-10-25uk
dc.identifier27357uk
dc.identifier.citationПатент 27357 UA, МПК A23G 9/04. Спосіб виробництва морозива з комбінованим складом [Текст] / Українець Анатолій Іванович, Калініна Галина Петрівна, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 25.10.2007.uk
dc.identifier.citationPatent 27357 UA, MPK A23G 9/04. Method fo production ice-cream with combined composition [Text] / Ukrainets Anatolii Ivanovych, Polischuk Halyna Yevheniivna, Каlіnіnа Halyna Petrivna, Rybak Olha Mykolaivna (Ukraine) - publ. 25.10.2007.uk
dc.identifier.citationПатент 27357 UA, МПК A23G 9/04. Способ производства мороженого с комбинированным составом [Текст] / Украинец Анатолий Иванович, Полищук Галина Евгеньевна, Калинина Галина Петровна, Рыбак Ольга Николаевна (Украина) - опубл. 25.10.2007.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4139-
dc.description.abstractСпосіб виробництва морозива з комбінованим складом, що включає приготування суміші, її пастеризацію, гомогенізацію, охолодження, визрівання, фризерування та фасування й загартовування морозива, який відрізняється тим, що додатково у суміш перед пастеризацією вносять 2...4 мас. % цільнозмеленого насіння льону.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectA23G 9/04uk
dc.subjectвиробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозиваuk
dc.titleСпосіб виробництва морозива з комбінованим складомuk
dc.title.alternativeMethod fo production ice-cream with combined compositionuk
dc.title.alternativeСпособ производства мороженого с комбинированным составомuk
dc.typeOtheruk
dc.rights.holder® Українець Анатолій Іванович, Калініна Галина Петрівна, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївнаuk
Розташовується у зібраннях:2007



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.