Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4139
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калініна, Галина Петрівна | uk |
dc.contributor.author | Поліщук, Галина Євгеніївна | uk |
dc.contributor.author | Рибак, Ольга Миколаївна | uk |
dc.contributor.author | Українець, Анатолій Іванович | uk |
dc.contributor.author | Polischuk, Halyna Yevheniivna | uk |
dc.contributor.author | Rybak, Olha Mykolaivna | uk |
dc.contributor.author | Ukrainets, Anatolii Ivanovych | uk |
dc.contributor.author | Kalinina, Halyna Petrivna | uk |
dc.contributor.author | Калинина, Галина Петровна | uk |
dc.contributor.author | Полищук, Галина Евгеньевна | uk |
dc.contributor.author | Рыбак, Ольга Николаевна | uk |
dc.contributor.author | Украинец, Анатолий Иванович | uk |
dc.date.accessioned | 2014-09-24T18:22:07Z | - |
dc.date.available | 2014-09-24T18:22:07Z | - |
dc.date.created | 2007-10-25 | uk |
dc.date.issued | 2007-10-25 | uk |
dc.identifier | 27357 | uk |
dc.identifier.citation | Патент 27357 UA, МПК A23G 9/04. Спосіб виробництва морозива з комбінованим складом [Текст] / Українець Анатолій Іванович, Калініна Галина Петрівна, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 25.10.2007. | uk |
dc.identifier.citation | Patent 27357 UA, MPK A23G 9/04. Method fo production ice-cream with combined composition [Text] / Ukrainets Anatolii Ivanovych, Polischuk Halyna Yevheniivna, Каlіnіnа Halyna Petrivna, Rybak Olha Mykolaivna (Ukraine) - publ. 25.10.2007. | uk |
dc.identifier.citation | Патент 27357 UA, МПК A23G 9/04. Способ производства мороженого с комбинированным составом [Текст] / Украинец Анатолий Иванович, Полищук Галина Евгеньевна, Калинина Галина Петровна, Рыбак Ольга Николаевна (Украина) - опубл. 25.10.2007. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4139 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва морозива з комбінованим складом, що включає приготування суміші, її пастеризацію, гомогенізацію, охолодження, визрівання, фризерування та фасування й загартовування морозива, який відрізняється тим, що додатково у суміш перед пастеризацією вносять 2...4 мас. % цільнозмеленого насіння льону. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | A23G 9/04 | uk |
dc.subject | виробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозива | uk |
dc.title | Спосіб виробництва морозива з комбінованим складом | uk |
dc.title.alternative | Method fo production ice-cream with combined composition | uk |
dc.title.alternative | Способ производства мороженого с комбинированным составом | uk |
dc.type | Other | uk |
dc.rights.holder | ® Українець Анатолій Іванович, Калініна Галина Петрівна, Рибак Ольга Миколаївна, Поліщук Галина Євгеніївна | uk |
Розташовується у зібраннях: | 2007 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3-27357-sposib-virobnictva-moroziva-z-kombinovanim-skladom.pdf | 70,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
3-27357-sposib-virobnictva-moroziva-z-kombinovanim-skladom.djvu | 38,38 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
3-27357-sposib-virobnictva-moroziva-z-kombinovanim-skladom__COVER.png | 1,02 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.