กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3868

ชื่อเรื่อง: Спосіб виробництва варення з вишні без кісточки
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Method of making jam from cherry without stone
Способ производства варенья из вишни без косточки
ผู้แต่ง: Безусов, Анатолій Тимофійович
Мельнічук, Оксана Євстахівна
Сторожук, Валентина Миколаївна
Bezusov, Anatolii Tymofiiovych
Безусов, Анатолий Тимофеевич
Bibliographic description (Ukraine): Патент 56623 UA, МПК A23L 1/064, A23G 3/48. Спосіб виробництва варення з вишні без кісточки [Текст] / Сторожук Валентина Миколаївна, Мельнічук Оксана Євстахівна, Безусов Анатолій Тимофійович (Україна) - опубл. 15.05.2003.
Patent 56623 UA, MPK A23L 1/064, A23G 3/48. Method of making jam from cherry without stone [Text] / Bezusov Anatolii Tymofiiovych (Ukraine) - publ. 15.05.2003.
Патент 56623 UA, МПК A23L 1/064, A23G 3/48. Способ производства варенья из вишни без косточки [Текст] / Безусов Анатолий Тимофеевич (Украина) - опубл. 15.05.2003.
วันที่เผยแพร่: 15-พฤษ-2003
Date of entry: 24-กัน-2014
คำสำคัญ: A23G 3/48
A23L 1/064
містять рослини або їх частини, наприклад фрукти, насіння, екстракти
отримані з твердих фруктів або овочів
บทคัดย่อ: Спосіб виробництва варення з вишні, що включає попередню підготовку вишні, відривання плодоніжок, вилучення кісточки, підготовку тари та кришок, фасування, закупорювання, стерилізацію (пастеризацію), який відрізняється тим, що після вилучення кісточки з вишні проводять фракціонування (вилучення соку-самопливу) в кількості 36-40 % від початкової маси підготовлених плодів, потім проводять змішування отриманої плодової частини з цукром у співвідношенні 1:1 та короткотривале нагрівання протягом 4-5 хвилин, яке забезпечить розчинність цукрів та інактивацію ферментів.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3868
รหัสอื่นๆ: 56623
Copyright owner: ® Сторожук Валентина Миколаївна, Мельнічук Оксана Євстахівна, Безусов Анатолій Тимофійович
Content type: Other
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:2003

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
4-56623-sposib-virobnictva-varennya-z-vishni-bez-kistochki.pdf172,55 kBAdobe PDFดู/เปิด
4-56623-sposib-virobnictva-varennya-z-vishni-bez-kistochki.djvu73,26 kBDjVuดู/เปิด
4-56623-sposib-virobnictva-varennya-z-vishni-bez-kistochki__COVER.png996,5 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น