Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3868

Název: Спосіб виробництва варення з вишні без кісточки
Další názvy: Method of making jam from cherry without stone
Способ производства варенья из вишни без косточки
Autoři: Безусов, Анатолій Тимофійович
Мельнічук, Оксана Євстахівна
Сторожук, Валентина Миколаївна
Bezusov, Anatolii Tymofiiovych
Безусов, Анатолий Тимофеевич
Bibliographic description (Ukraine): Патент 56623 UA, МПК A23L 1/064, A23G 3/48. Спосіб виробництва варення з вишні без кісточки [Текст] / Сторожук Валентина Миколаївна, Мельнічук Оксана Євстахівна, Безусов Анатолій Тимофійович (Україна) - опубл. 15.05.2003.
Patent 56623 UA, MPK A23L 1/064, A23G 3/48. Method of making jam from cherry without stone [Text] / Bezusov Anatolii Tymofiiovych (Ukraine) - publ. 15.05.2003.
Патент 56623 UA, МПК A23L 1/064, A23G 3/48. Способ производства варенья из вишни без косточки [Текст] / Безусов Анатолий Тимофеевич (Украина) - опубл. 15.05.2003.
Datum vydání: 15-kvě-2003
Date of entry: 24-zář-2014
Klíčová slova: A23G 3/48
A23L 1/064
містять рослини або їх частини, наприклад фрукти, насіння, екстракти
отримані з твердих фруктів або овочів
Abstrakt: Спосіб виробництва варення з вишні, що включає попередню підготовку вишні, відривання плодоніжок, вилучення кісточки, підготовку тари та кришок, фасування, закупорювання, стерилізацію (пастеризацію), який відрізняється тим, що після вилучення кісточки з вишні проводять фракціонування (вилучення соку-самопливу) в кількості 36-40 % від початкової маси підготовлених плодів, потім проводять змішування отриманої плодової частини з цукром у співвідношенні 1:1 та короткотривале нагрівання протягом 4-5 хвилин, яке забезпечить розчинність цукрів та інактивацію ферментів.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3868
Jiné identifikátory: 56623
Copyright owner: ® Сторожук Валентина Миколаївна, Мельнічук Оксана Євстахівна, Безусов Анатолій Тимофійович
Content type: Other
Vyskytuje se v kolekcích:2003



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.