Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3868

Langanzeige der Metadaten
DC ElementWertSprache
dc.contributor.authorБезусов, Анатолій Тимофійовичuk
dc.contributor.authorМельнічук, Оксана Євстахівнаuk
dc.contributor.authorСторожук, Валентина Миколаївнаuk
dc.contributor.authorBezusov, Anatolii Tymofiiovychuk
dc.contributor.authorБезусов, Анатолий Тимофеевичuk
dc.date.accessioned2014-09-24T12:51:55Z-
dc.date.available2014-09-24T12:51:55Z-
dc.date.created2003-05-15uk
dc.date.issued2003-05-15uk
dc.identifier56623uk
dc.identifier.citationПатент 56623 UA, МПК A23L 1/064, A23G 3/48. Спосіб виробництва варення з вишні без кісточки [Текст] / Сторожук Валентина Миколаївна, Мельнічук Оксана Євстахівна, Безусов Анатолій Тимофійович (Україна) - опубл. 15.05.2003.uk
dc.identifier.citationPatent 56623 UA, MPK A23L 1/064, A23G 3/48. Method of making jam from cherry without stone [Text] / Bezusov Anatolii Tymofiiovych (Ukraine) - publ. 15.05.2003.uk
dc.identifier.citationПатент 56623 UA, МПК A23L 1/064, A23G 3/48. Способ производства варенья из вишни без косточки [Текст] / Безусов Анатолий Тимофеевич (Украина) - опубл. 15.05.2003.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3868-
dc.description.abstractСпосіб виробництва варення з вишні, що включає попередню підготовку вишні, відривання плодоніжок, вилучення кісточки, підготовку тари та кришок, фасування, закупорювання, стерилізацію (пастеризацію), який відрізняється тим, що після вилучення кісточки з вишні проводять фракціонування (вилучення соку-самопливу) в кількості 36-40 % від початкової маси підготовлених плодів, потім проводять змішування отриманої плодової частини з цукром у співвідношенні 1:1 та короткотривале нагрівання протягом 4-5 хвилин, яке забезпечить розчинність цукрів та інактивацію ферментів.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectA23G 3/48uk
dc.subjectA23L 1/064uk
dc.subjectмістять рослини або їх частини, наприклад фрукти, насіння, екстрактиuk
dc.subjectотримані з твердих фруктів або овочівuk
dc.titleСпосіб виробництва варення з вишні без кісточкиuk
dc.title.alternativeMethod of making jam from cherry without stoneuk
dc.title.alternativeСпособ производства варенья из вишни без косточкиuk
dc.typeOtheruk
dc.rights.holder® Сторожук Валентина Миколаївна, Мельнічук Оксана Євстахівна, Безусов Анатолій Тимофійовичuk
Enthalten in den Sammlungen:2003



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.