Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3868
Langanzeige der Metadaten
DC Element | Wert | Sprache |
---|---|---|
dc.contributor.author | Безусов, Анатолій Тимофійович | uk |
dc.contributor.author | Мельнічук, Оксана Євстахівна | uk |
dc.contributor.author | Сторожук, Валентина Миколаївна | uk |
dc.contributor.author | Bezusov, Anatolii Tymofiiovych | uk |
dc.contributor.author | Безусов, Анатолий Тимофеевич | uk |
dc.date.accessioned | 2014-09-24T12:51:55Z | - |
dc.date.available | 2014-09-24T12:51:55Z | - |
dc.date.created | 2003-05-15 | uk |
dc.date.issued | 2003-05-15 | uk |
dc.identifier | 56623 | uk |
dc.identifier.citation | Патент 56623 UA, МПК A23L 1/064, A23G 3/48. Спосіб виробництва варення з вишні без кісточки [Текст] / Сторожук Валентина Миколаївна, Мельнічук Оксана Євстахівна, Безусов Анатолій Тимофійович (Україна) - опубл. 15.05.2003. | uk |
dc.identifier.citation | Patent 56623 UA, MPK A23L 1/064, A23G 3/48. Method of making jam from cherry without stone [Text] / Bezusov Anatolii Tymofiiovych (Ukraine) - publ. 15.05.2003. | uk |
dc.identifier.citation | Патент 56623 UA, МПК A23L 1/064, A23G 3/48. Способ производства варенья из вишни без косточки [Текст] / Безусов Анатолий Тимофеевич (Украина) - опубл. 15.05.2003. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3868 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва варення з вишні, що включає попередню підготовку вишні, відривання плодоніжок, вилучення кісточки, підготовку тари та кришок, фасування, закупорювання, стерилізацію (пастеризацію), який відрізняється тим, що після вилучення кісточки з вишні проводять фракціонування (вилучення соку-самопливу) в кількості 36-40 % від початкової маси підготовлених плодів, потім проводять змішування отриманої плодової частини з цукром у співвідношенні 1:1 та короткотривале нагрівання протягом 4-5 хвилин, яке забезпечить розчинність цукрів та інактивацію ферментів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | A23G 3/48 | uk |
dc.subject | A23L 1/064 | uk |
dc.subject | містять рослини або їх частини, наприклад фрукти, насіння, екстракти | uk |
dc.subject | отримані з твердих фруктів або овочів | uk |
dc.title | Спосіб виробництва варення з вишні без кісточки | uk |
dc.title.alternative | Method of making jam from cherry without stone | uk |
dc.title.alternative | Способ производства варенья из вишни без косточки | uk |
dc.type | Other | uk |
dc.rights.holder | ® Сторожук Валентина Миколаївна, Мельнічук Оксана Євстахівна, Безусов Анатолій Тимофійович | uk |
Enthalten in den Sammlungen: | 2003 |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
4-56623-sposib-virobnictva-varennya-z-vishni-bez-kistochki.pdf | 172,55 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen | |
4-56623-sposib-virobnictva-varennya-z-vishni-bez-kistochki.djvu | 73,26 kB | DjVu | Öffnen/Anzeigen | |
4-56623-sposib-virobnictva-varennya-z-vishni-bez-kistochki__COVER.png | 996,5 kB | image/png | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.