Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3318
Назва: | Технічне переоснащення цеху ТОВ "Бровар" з виробництва хлібобулочних виробів з модернізацією тістоподілильної машини типу 43102 та дослідженням процесу ділення тіста на заготовки |
Інші назви: | Technical re-engineering of bakery production department for “Brovar” Ltd. with modernization of type 43102 dough dividing machine and examination of dough dividing process into pieces |
Автори: | Сирник, Роман Васильович Syrnyk, Roman |
Дата публікації: | 28-сер-2014 |
Дата внесення: | 28-сер-2014 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Місце видання, проведення: | Тернопіль |
УДК: | 664.65 |
Теми: | 8.05050313 обладнання переробних і харчових виробництв поділ dividing тісто dough |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено вплив робочих органів тістоділильної машини на фізико-хімічні властивості дріжджового тіста та розроблено заходи з модернізації машини The influence of dough dividing machine actuating device onto physical and chemical properties of yeast-containing dough is examined and the arrangements for machine modernization are worked out |
Опис: | Сирник Р.В. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Сирник Р.В.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. - 1 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3318 |
Тип вмісту: | Other |
Розташовується у зібраннях: | 8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Summary Syrnyk.pdf | 77,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора