Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3318
Назва: Технічне переоснащення цеху ТОВ "Бровар" з виробництва хлібобулочних виробів з модернізацією тістоподілильної машини типу 43102 та дослідженням процесу ділення тіста на заготовки
Інші назви: Technical re-engineering of bakery production department for “Brovar” Ltd. with modernization of type 43102 dough dividing machine and examination of dough dividing process into pieces
Автори: Сирник, Роман Васильович
Syrnyk, Roman
Дата публікації: 28-сер-2014
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль
УДК: 664.65
Теми: 8.05050313
обладнання переробних і харчових виробництв
поділ
dividing
тісто
dough
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив робочих органів тістоділильної машини на фізико-хімічні властивості дріжджового тіста та розроблено заходи з модернізації машини
The influence of dough dividing machine actuating device onto physical and chemical properties of yeast-containing dough is examined and the arrangements for machine modernization are worked out
Опис: Сирник Р.В. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Сирник Р.В.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. - 1 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3318
Тип вмісту : Other
Розташовується у зібраннях:8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Summary Syrnyk.pdf77,07 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора