Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3318
Başlık: | Технічне переоснащення цеху ТОВ "Бровар" з виробництва хлібобулочних виробів з модернізацією тістоподілильної машини типу 43102 та дослідженням процесу ділення тіста на заготовки |
Diğer Başlıklar: | Technical re-engineering of bakery production department for “Brovar” Ltd. with modernization of type 43102 dough dividing machine and examination of dough dividing process into pieces |
Yazarlar: | Сирник, Роман Васильович Syrnyk, Roman |
Yayın Tarihi: | 28-Ağu-2014 |
Date of entry: | 28-Ağu-2014 |
Yayıncı: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 664.65 |
Anahtar kelimeler: | 8.05050313 обладнання переробних і харчових виробництв поділ dividing тісто dough |
Özet: | Досліджено вплив робочих органів тістоділильної машини на фізико-хімічні властивості дріжджового тіста та розроблено заходи з модернізації машини The influence of dough dividing machine actuating device onto physical and chemical properties of yeast-containing dough is examined and the arrangements for machine modernization are worked out |
Açıklama: | Сирник Р.В. Анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю ‘‘8.05050313 - Обладнання переробних та харчових виробництв’’/ Сирник Р.В.; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. - 1 с. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3318 |
Content type: | Other |
Koleksiyonlarda Görünür: | 8.05050313 — обладнання переробних і харчових виробництв |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Summary Syrnyk.pdf | 77,07 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları