Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3156
Заглавие: | Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів |
Други Заглавия: | Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production |
Автори: | Шинкарук, Оксана Юріївна Shynkaruk, Shynkaruk |
Bibliographic description (Ukraine): | Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production |
Дата на Публикуване: | 24-Юни-2014 |
Date of entry: | 23-Юни-2014 |
Издател: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 664.8/9 |
Ключови Думи: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів повидло пектин структура біологічна цінність природні органічні кислоти jam pectin structure biological value natural organic acids |
Резюме: | В роботі досліджено вплив природних органічних кислот на структуроутворюючі властивості пектинових речовин (ПР) при виробництві концентрованих фруктових консервів. Встановлено, що заміна штучних органічних кислот природніми, дозволяє збагатити продукти біологічно цінними речовинами і забезпечити відповідну желеутворюючу здатність концентрованих фруктових консервів. The influence of natural organic acids on pectin’s structure properties in the concentrated fruit preserve production has been investigated in this work. It has been established that the replacement of artificial organic acids by natural ones allows to increase the content of biologically valuable substances as well as to ensure necessary gelling ability of concentrated fruit preserves. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3156 |
Content type: | Other |
Показва се в Колекции: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Shynkaruk.Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production (1).pdf | 68,38 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Outils d'administration