Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3156
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шинкарук, Оксана Юріївна | - |
dc.contributor.author | Shynkaruk, Shynkaruk | - |
dc.date.accessioned | 2014-06-23T17:37:35Z | - |
dc.date.available | 2014-06-23T17:37:35Z | - |
dc.date.issued | 2014-06-24 | - |
dc.identifier.citation | Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3156 | - |
dc.description.abstract | В роботі досліджено вплив природних органічних кислот на структуроутворюючі властивості пектинових речовин (ПР) при виробництві концентрованих фруктових консервів. Встановлено, що заміна штучних органічних кислот природніми, дозволяє збагатити продукти біологічно цінними речовинами і забезпечити відповідну желеутворюючу здатність концентрованих фруктових консервів. | uk |
dc.description.abstract | The influence of natural organic acids on pectin’s structure properties in the concentrated fruit preserve production has been investigated in this work. It has been established that the replacement of artificial organic acids by natural ones allows to increase the content of biologically valuable substances as well as to ensure necessary gelling ability of concentrated fruit preserves. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.subject | 8.05170107 | uk |
dc.subject | технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | uk |
dc.subject | повидло | uk |
dc.subject | пектин | uk |
dc.subject | структура | uk |
dc.subject | біологічна цінність | uk |
dc.subject | природні органічні кислоти | uk |
dc.subject | jam | uk |
dc.subject | pectin | uk |
dc.subject | structure | uk |
dc.subject | biological value | uk |
dc.subject | natural organic acids | uk |
dc.title | Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів | uk |
dc.title.alternative | Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production | uk |
dc.type | Other | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
dc.subject.udc | 664.8/9 | uk |
Koleksiyonlarda Görünür: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Shynkaruk.Ways of pectin’s structure properties improvement in the fruit preserve production (1).pdf | 68,38 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları