Buscar "Роботи студентів" por Materia microwave processing

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 8 de 8
TipoFecha de publicaciónDate of entryTítuloAutor(es)
Other24-jun-201423-jun-2014Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показникиСкуба, Марія Богданівна; Skuba, Mariia
Master Thesis202030-dic-2020Вплив різних способів попередньої підготовки аличі на виділення сокуВласов, Валентин Васильович; Vlasov, Valentyn Vasylovych
Master Thesis201929-dic-2019Вплив різних способів розморожування на мікробіологічні показники плодів і овочівКадило, Наталія Василівна; Kadylo N.V.
Master Thesis202030-dic-2020Дослідження методів попередньої обробки слив на соковіддачуМурин, Тетяна Євгенівна; Muryn, Tetiana Yevhenivna
Master Thesis20191-ene-2020Дослідження методів удосконалення вилучення соку з ягідСеник, Віталій Андрійович; Senyk V.A.
Thesis Abstractdic-201820-dic-2018Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показниківВанат, Галина Романівна
Master Thesis20191-ene-2020Дослідження способів підготовки яблук на соковіддачуПавлусик, Петро Михайлович; Pavlusyk P.M.
Master Thesis20191-ene-2020Обгрунтування параметрів попередньої підготовки абрикосів на соковіддачуСтайоха, Богдан Олександрович; Stayoha B.A.