"Роботи студентів" Konu hotel and restaurant industry
Gösterilen sonuçlar 1 - 8 den 8
Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
Master Thesis | 20-Ara-2021 | 20-Ara-2021 | Визначення системи забезпечення конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан) | Чумак, Мар'яна Арсенівна; Chumak, M. A. |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 26-Oca-2024 | Впровадження інноваційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Три бажання») | Крисоватий, Євген Іванович; Krysovatyi, Yevhen |
Bachelor Thesis | Haz-2023 | 20-Tem-2023 | Організаційно-економічні засади використання інноваційного потенціалу підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан) | Сонгінас, Віталіна Віталіївна; Songinas, Vitalina |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 23-Ağu-2022 | Підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності в умовах нестабільності (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge») | Гринюк, Іван Васильович |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 16-Eyl-2022 | “Формування системи управління якістю обслуговування підприємства сфери гостинності, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Джентльмен” | Кіпибіда, Людмила Олегівна |
Bachelor Thesis | Ara-2023 | 25-Oca-2024 | Формування системи управління інновацйним розвитком підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан) | Семчишин, Єлизавета Ігорівна; Semchyshyn, Elizaveta |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 27-Oca-2024 | Формування та застосування концепцій антикризового менеджменту у закладах готельно-ресторанної сфери, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр” | Гринчук, Оксана Романівна; Hrynchuk, Oksana |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 6-Eyl-2022 | Інноваційна активність як конкурентна перевага готельно-ресторанного підприємства (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge») | Онисько, Тетяна Олександрівна |