Перегляд зібрання "Роботи студентів" за групою - Теми competition

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 13
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Bachelor Thesisчер-202428-лип-2024Аналізування перспектив розвитку автотранспортної компанії (на прикладі ТОВ «Меркурій Транс»)Івасіків, Лілія Віталіївна; Ivasikiv, Liliia Vitaliivna
Thesis Abstract20193-січ-2020Вдосконалення оцінки конкурентоспроможності підприємства (на прикладі мережі будівельних супермаркетів)Загребельна, Тетяна Андріївна; Zahrebelna, Tetyana
Master Thesis28-тра-202531-тра-2025Дослідження застосування генетичних алгоритмів для змагальних атак на багатозадачні глибокі нейронні мережіКоломийчук, Даниїл Андрійович; Kolomyychuk, Daniil Andriyovych
Bachelor Thesisчер-202427-чер-2024Дослідження конкурентного середовища підприємства на ринку послуг і напрямки забезпечення його стійкості (на прикладі кафе «DALI Pizza&Sushi»)Сивопляс, Максим Леонідович; Syvoplias, Maksym
Master Thesis19-гру-202224-гру-2022Дослідження системи управління кадровими ресурсами торгівельного підприємства», на прикладі магазину №60 ТзОВ «ФОЗЗІ-ФУД»Стельмах, Дарина Володимирівна; Stelmakh, Daryna
Master Thesis24-січ-202424-січ-2024Механізм підвищення рівня ефективності операційної діяльності торговельного підприємства (на прикладі ТОВ «УКР ТМК»)Марценюк, Олександр Романович; Martsenyuk, O. R.
Master Thesis202117-гру-2021Обґрунтування стратегічних і тактичних рішень у маркетинговій ціновій політиціЛавро, Надія Іванівна; Lavro, N.
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Гуменний, Андрій Романович
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Підвищення конкурентоспроможності й якості продукції та надання послуг підприємства готельно-ресторанного бізнесу (на прикладі ГРК «Гетьман»)Буняк, Марія Романівна
Bachelor Thesisчер-202410-чер-2024Підвищення конкурентоспроможності та оцінювання впливу факторів зовнішнього середовища на ефективність функціонування готельно ресторанного підприємства (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Джентльмен»)Стахів, Діана Ігорівна; Stakhiv, Diana