Перегляд зібрання "Роботи студентів" за групою - Теми 241
Результати від 1 до 10 із 21
| Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
| Master Thesis | 20-гру-2021 | 20-гру-2021 | Визначення системи забезпечення конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан) | Чумак, Мар'яна Арсенівна; Chumak, M. A. |
| Master Thesis | 21-гру-2021 | 23-гру-2021 | Дослідження управлінських процесів у діяльності підприємства ресторанної сфери (на прикладі бар-ресторану «Талісман») | Субчак, Назарій Романович; Subchak, Nazariy |
| Master Thesis | 21-гру-2021 | 23-гру-2021 | Забезпечення ефективного управління трудовими ресурсами підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Оскар”) | Малий, Олександр Ілліч; Malyi, Oleksandr |
| Master Thesis | 20-гру-2021 | 25-гру-2021 | Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Черчіль”) | Михайлишин, Марта Володимирівна; Mikhailishin, Marta |
| Master Thesis | гру-2022 | 11-січ-2023 | «Організаційно-економічні інструменти підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ГРК «Avalon Palace»)» | Євгеньєва, Ольга Сергіївна; Yevgenieva, Olha |
| Master Thesis | гру-2022 | 19-січ-2023 | Підвищення ефективності управління фінансово-економічними процесами підприємства ресторанного господарства закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Оскар») | Сотула, Юрій Федорович; Sotula, Yurij |
| Master Thesis | гру-2022 | 17-січ-2023 | Розвиток системи управління інноваційною діяльністю підприємств готельно-ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель») | Гладчук, Оксана Петрівна; Hladchuk, Oksana |
| Master Thesis | 21-гру-2021 | 26-гру-2021 | Розроблення проєкту розвитку підприємства з урахуванням принципів концепції сталого розвитку (на прикладі ЗАТ «Тернопільтурист») | Луцишин, Михайло Михайлович; Lutsyshyn, Mykhailo |
| Master Thesis | гру-2022 | 11-січ-2023 | Соціальна відповідальність в управлінні готельно-ресторанним бізнесом (на прикладі ресторану «Соната») | Долубовська, Ольга Романівна; Dolubovska, Olha |
| Master Thesis | 21-гру-2020 | 29-гру-2020 | Удосконалення бізнес - діяльності підприємства сфери гостинності з використанням інновацій (на прикладі кафе «В&B Espresso Bar» м. Мукачево)» | Северина, Юлія Миколаївна; Severyna, Juliia |