"Роботи студентів" Konu 241

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 1 - 10 den 21
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Master Thesis20-Ara-202120-Ara-2021Визначення системи забезпечення конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан)Чумак, Мар'яна Арсенівна; Chumak, M. A.
Master Thesis21-Ara-202123-Ara-2021Дослідження управлінських процесів у діяльності підприємства ресторанної сфери (на прикладі бар-ресторану «Талісман»)Субчак, Назарій Романович; Subchak, Nazariy
Master Thesis21-Ara-202123-Ara-2021Забезпечення ефективного управління трудовими ресурсами підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Оскар”)Малий, Олександр Ілліч; Malyi, Oleksandr
Master Thesis20-Ara-202125-Ara-2021Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Черчіль”)Михайлишин, Марта Володимирівна; Mikhailishin, Marta
Master ThesisAra-202211-Oca-2023«Організаційно-економічні інструменти підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ГРК «Avalon Palace»)»Євгеньєва, Ольга Сергіївна; Yevgenieva, Olha
Master ThesisAra-202219-Oca-2023Підвищення ефективності управління фінансово-економічними процесами підприємства ресторанного господарства закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Оскар»)Сотула, Юрій Федорович; Sotula, Yurij
Master ThesisAra-202217-Oca-2023Розвиток системи управління інноваційною діяльністю підприємств готельно-ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Гладчук, Оксана Петрівна; Hladchuk, Oksana
Master Thesis21-Ara-202126-Ara-2021Розроблення проєкту розвитку підприємства з урахуванням принципів концепції сталого розвитку (на прикладі ЗАТ «Тернопільтурист»)Луцишин, Михайло Михайлович; Lutsyshyn, Mykhailo
Master ThesisAra-202211-Oca-2023Соціальна відповідальність в управлінні готельно-ресторанним бізнесом (на прикладі ресторану «Соната»)Долубовська, Ольга Романівна; Dolubovska, Olha
Master Thesis21-Ara-202029-Ara-2020Удосконалення бізнес - діяльності підприємства сфери гостинності з використанням інновацій (на прикладі кафе «В&B Espresso Bar» м. Мукачево)»Северина, Юлія Миколаївна; Severyna, Juliia