"Роботи студентів" Konu 241
Gösterilen sonuçlar 1 - 10 den 21
Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
Master Thesis | 20-Ara-2021 | 20-Ara-2021 | Визначення системи забезпечення конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан) | Чумак, Мар'яна Арсенівна; Chumak, M. A. |
Master Thesis | 21-Ara-2021 | 23-Ara-2021 | Дослідження управлінських процесів у діяльності підприємства ресторанної сфери (на прикладі бар-ресторану «Талісман») | Субчак, Назарій Романович; Subchak, Nazariy |
Master Thesis | 21-Ara-2021 | 23-Ara-2021 | Забезпечення ефективного управління трудовими ресурсами підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Оскар”) | Малий, Олександр Ілліч; Malyi, Oleksandr |
Master Thesis | 20-Ara-2021 | 25-Ara-2021 | Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Черчіль”) | Михайлишин, Марта Володимирівна; Mikhailishin, Marta |
Master Thesis | Ara-2022 | 11-Oca-2023 | «Організаційно-економічні інструменти підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ГРК «Avalon Palace»)» | Євгеньєва, Ольга Сергіївна; Yevgenieva, Olha |
Master Thesis | Ara-2022 | 19-Oca-2023 | Підвищення ефективності управління фінансово-економічними процесами підприємства ресторанного господарства закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Оскар») | Сотула, Юрій Федорович; Sotula, Yurij |
Master Thesis | Ara-2022 | 17-Oca-2023 | Розвиток системи управління інноваційною діяльністю підприємств готельно-ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель») | Гладчук, Оксана Петрівна; Hladchuk, Oksana |
Master Thesis | 21-Ara-2021 | 26-Ara-2021 | Розроблення проєкту розвитку підприємства з урахуванням принципів концепції сталого розвитку (на прикладі ЗАТ «Тернопільтурист») | Луцишин, Михайло Михайлович; Lutsyshyn, Mykhailo |
Master Thesis | Ara-2022 | 11-Oca-2023 | Соціальна відповідальність в управлінні готельно-ресторанним бізнесом (на прикладі ресторану «Соната») | Долубовська, Ольга Романівна; Dolubovska, Olha |
Master Thesis | 21-Ara-2020 | 29-Ara-2020 | Удосконалення бізнес - діяльності підприємства сфери гостинності з використанням інновацій (на прикладі кафе «В&B Espresso Bar» м. Мукачево)» | Северина, Юлія Миколаївна; Severyna, Juliia |