Percorrer "Роботи студентів" por assunto інноваційний продукт
Mostrar resultados 1-8 de 8.
Tipo | Data | Date of entry | Título | Autor(es) |
Bachelor Thesis | Jun-2024 | 5-Jul-2024 | Cтимулювання продажу готельно-ресторанних продуктів і послуг (на прикладі ресторану «Стожари») | Марків, Віталій Петрович; Markiv, Vitaliy |
Master Thesis | Dez-2019 | 14-Jan-2020 | Дослідження напрямів підвищення конкурентоспрооможності у контесті інноваційної політики підприємства (на прикладі ТОВ “Тернопільська меблева фабрика”) | Алонге, Олугвабемілекс Озавеше; Alonge Oluhvabemilex Ozaveshe |
Master Thesis | 23-Dez-2019 | 2-Jan-2020 | Дослідження управління інноваційним потенціалом підприємства, на прикладі ПП “Харчовик” | Козій, Ярослав Васильович; Koziy, Y. V. |
Thesis Abstract | 2018 | 19-Fev-2018 | Дослідження управління інноваційним розвитком підприємства (на прикладі ПП “Флюк”) | Недоліз, Олег Сергійович |
Bachelor Thesis | Jun-2023 | 21-Jun-2023 | Забезпечення інноваційного розвитку підприємств індустрії гостинності на основі підвищення їх конкурентоспроможності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Pallada») | Семенов, Микита Сергійович; Semenov, Mykyta |
Master Thesis | 22-Fev-2018 | 26-Fev-2018 | Напрями забезпечення конкурентоспроможності підприємства на засадах інноваційної політики (на прикладі ПАТ “ТРЗ “Оріон”) | Ндаламба, Та-Мваді Капаза Жан-Нехеміе; Ndalamba, Ta-Mvadi Kapaza Jan-Nehemie |
Master Thesis | 27-Dez-2024 | 29-Dez-2024 | Обґрунтування стратегій розвитку інноваційних продуктів /послуг для підвищення конкурентоспроможності підприємства на ринку | Мартинюк, Олександр Вікторович; Martyniuk, Alexander |
Bachelor Thesis | Jun-2022 | 23-Ago-2022 | Упровадження інновацій на підприємстві ресторанного типу (на прикладі ресторану «Оскар») | Бучко, Володимир Володимирович |