Перегляд зібрання "Роботи студентів" за групою - Теми інноваційний продукт
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		Результати  від 1 до 8 із 8
	
	
	
    
    
	
| Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) | 
| Bachelor Thesis | чер-2024 | 5-лип-2024 | Cтимулювання продажу готельно-ресторанних продуктів і послуг (на прикладі ресторану «Стожари») | Марків, Віталій Петрович; Markiv, Vitaliy | 
| Master Thesis | гру-2019 | 14-січ-2020 | Дослідження напрямів підвищення конкурентоспрооможності у контесті інноваційної політики підприємства (на прикладі ТОВ “Тернопільська меблева фабрика”) | Алонге, Олугвабемілекс Озавеше; Alonge Oluhvabemilex Ozaveshe | 
| Master Thesis | 23-гру-2019 | 2-січ-2020 | Дослідження управління інноваційним потенціалом підприємства, на прикладі ПП “Харчовик” | Козій, Ярослав Васильович; Koziy, Y. V. | 
| Thesis Abstract | 2018 | 19-лют-2018 | Дослідження управління інноваційним розвитком підприємства (на прикладі ПП “Флюк”) | Недоліз, Олег Сергійович | 
| Bachelor Thesis | чер-2023 | 21-чер-2023 | Забезпечення інноваційного розвитку підприємств індустрії гостинності на основі підвищення їх конкурентоспроможності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Pallada») | Семенов, Микита Сергійович; Semenov, Mykyta | 
| Master Thesis | 22-лют-2018 | 26-лют-2018 | Напрями забезпечення конкурентоспроможності підприємства на засадах інноваційної політики (на прикладі ПАТ “ТРЗ “Оріон”) | Ндаламба, Та-Мваді Капаза Жан-Нехеміе; Ndalamba, Ta-Mvadi Kapaza Jan-Nehemie | 
| Master Thesis | 27-гру-2024 | 29-гру-2024 | Обґрунтування стратегій розвитку інноваційних продуктів /послуг для підвищення конкурентоспроможності підприємства на ринку | Мартинюк, Олександр Вікторович; Martyniuk, Alexander | 
| Bachelor Thesis | чер-2022 | 23-сер-2022 | Упровадження інновацій на підприємстві ресторанного типу (на прикладі ресторану «Оскар») | Бучко, Володимир Володимирович |