Prohlížení "Роботи студентів" dle Předmět сиркові вироби
Zobrazují se výsledky 1 až 10 z 11
Typ | Datum vydání | Date of entry | Název | Autor |
Master Thesis | pro-2024 | 3-led-2025 | Використання борошна кіноа у виробни цтві сиркових виробів із проєктуванням цеху виробів із сиру кисломолочного | Дуда, Микола Ігорович; Duda, Mykola |
Master Thesis | 2020 | 25-pro-2020 | Вплив консервантів на мікробіологічну стійкість молочних продуктів | Олейнікова, Орина Володимирівна; Oleynikova, Oryna Volodymyrivna |
Bachelor Thesis | čer-2023 | 27-čer-2023 | Проєкт цеху виробництва кисломолочного сиру та сиркових виробів потужністю 60т молока незбираного молока за добу | Ганущин, Тарас Олегович; Hanushchyn, Taras |
Bachelor Thesis | čer-2023 | 29-čer-2023 | Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного роздільним способом та сиркових виробів потужністю переробки 25 т за зміну молока м. ч. ж. 3.7 % | Шишка, Тетяна Русланівна; Shyshka, Tatiana |
Bachelor Thesis | 2021 | 30-čer-2021 | Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного та виробів з нього потужністю переробки молока 20 т за зміну | Лижин, Андрій Сергійович; Lyzhyn, Andrii Serhiiovych |
Bachelor Thesis | čer-2023 | 28-čer-2023 | Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного традиційним способом з організацією переробки вторинної сировини потужністю переробки незбираного молока 26 т за зміну | Чайківський, Адам Адамович; Chaikivskyi, Adam |
Bachelor Thesis | 2022 | 26-čer-2022 | Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного традиційним способом та виробів з нього потужністю 25 т молока за зміну | Кучарська, Ірина Богданівна; Kucharska, Iryna |
Master Thesis | 2019 | 1-led-2020 | Розроблення сирково-рослинного продукту з впровадженням інновації у цеху сиру кисломолочного та виробів з нього | Лотоцький, Володимир Михайлович; Lototskyi V.M. |
Master Thesis | 2021 | 29-pro-2021 | Розроблення технології сиркового виробу із шовковицею з проектуванням цеху сиру кисломолочного та виробів з нього | Зубкович, Наталя Миколаївна; Zubkovych, Natalia |
Master Thesis | 2022 | 30-pro-2022 | Удосконалення технології сиркових виробів із сливою на замовлення ПрАТ “Тернопільський молокозавод” | Третяк, Софія Олегівна; Tretyak, Sofya Olehivna |