Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/286
Titre: | Методологія дослідження конкурентоспроможності зерна |
Auteur(s): | Волошин, Роман Володимирович |
Bibliographic description (Ukraine): | Волошин Р. Методологія дослідження конкурентоспроможності зерна // Галицький економічний вісник. — 2009. — № 1. — С. 174-180. — (аграрні й екологічні проблеми економіки). |
Date de publication: | 2009 |
Date of entry: | 5-aoû-2009 |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
UDC: | 339.137.2 |
Mots-clés: | Конкуренція конкурентоспроможність ціна якість ринок |
Résumé: | В статті досліджено актуальні питання конкурентоспро¬можності продукції. Проаналізовано основні методи її оцінки. Обумовлено специфіку використання цих методів при аналізі конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції. Визначено актуальні проблеми даного процесу, і розроблено ряд рекомендацій по їх уникненню. In article the urgent questions of production competitiveness are investigated. The basic methods of its estimation are analysed. The specificity of use of these methods at the analysis of competitiveness of agricultural production is caused. The urgent problems of this process are determined, and some recommendations on their avoidance is developed. |
URI/URL: | http://elartu.tstu.edu.ua/handle/123456789/286 |
Publications status : | Опубліковано раніше |
Content type: | Article |
Collection(s) : | Галицький економічний вісник, 2009, № 1 |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
GEB_2009_No1-R_Voloshin-Methodology_research_competitiveness_of_grain__174.djvu | 74,27 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
GEB_2009_No1-R_Voloshin-Methodology_research_competitiveness_of_grain__174.pdf | 184,84 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
GEB_2009_No1-R_Voloshin-Methodology_research_competitiveness_of_grain_174__COVER.png | 488,31 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.