Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/286
Název: | Методологія дослідження конкурентоспроможності зерна |
Autoři: | Волошин, Роман Володимирович |
Bibliographic description (Ukraine): | Волошин Р. Методологія дослідження конкурентоспроможності зерна // Галицький економічний вісник. — 2009. — № 1. — С. 174-180. — (аграрні й екологічні проблеми економіки). |
Datum vydání: | 2009 |
Date of entry: | 5-srp-2009 |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
UDC: | 339.137.2 |
Klíčová slova: | Конкуренція конкурентоспроможність ціна якість ринок |
Abstrakt: | В статті досліджено актуальні питання конкурентоспро¬можності продукції. Проаналізовано основні методи її оцінки. Обумовлено специфіку використання цих методів при аналізі конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції. Визначено актуальні проблеми даного процесу, і розроблено ряд рекомендацій по їх уникненню. In article the urgent questions of production competitiveness are investigated. The basic methods of its estimation are analysed. The specificity of use of these methods at the analysis of competitiveness of agricultural production is caused. The urgent problems of this process are determined, and some recommendations on their avoidance is developed. |
URI: | http://elartu.tstu.edu.ua/handle/123456789/286 |
Publications status : | Опубліковано раніше |
Content type: | Article |
Vyskytuje se v kolekcích: | Галицький економічний вісник, 2009, № 1 |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
GEB_2009_No1-R_Voloshin-Methodology_research_competitiveness_of_grain__174.djvu | 74,27 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
GEB_2009_No1-R_Voloshin-Methodology_research_competitiveness_of_grain__174.pdf | 184,84 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
GEB_2009_No1-R_Voloshin-Methodology_research_competitiveness_of_grain_174__COVER.png | 488,31 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.