Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/286
Заглавие: | Методологія дослідження конкурентоспроможності зерна |
Автори: | Волошин, Роман Володимирович |
Bibliographic description (Ukraine): | Волошин Р. Методологія дослідження конкурентоспроможності зерна // Галицький економічний вісник. — 2009. — № 1. — С. 174-180. — (аграрні й екологічні проблеми економіки). |
Дата на Публикуване: | 2009 |
Date of entry: | 5-Авг-2009 |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
UDC: | 339.137.2 |
Ключови Думи: | Конкуренція конкурентоспроможність ціна якість ринок |
Резюме: | В статті досліджено актуальні питання конкурентоспро¬можності продукції. Проаналізовано основні методи її оцінки. Обумовлено специфіку використання цих методів при аналізі конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції. Визначено актуальні проблеми даного процесу, і розроблено ряд рекомендацій по їх уникненню. In article the urgent questions of production competitiveness are investigated. The basic methods of its estimation are analysed. The specificity of use of these methods at the analysis of competitiveness of agricultural production is caused. The urgent problems of this process are determined, and some recommendations on their avoidance is developed. |
URI: | http://elartu.tstu.edu.ua/handle/123456789/286 |
Publications status : | Опубліковано раніше |
Content type: | Article |
Показва се в Колекции: | Галицький економічний вісник, 2009, № 1 |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
GEB_2009_No1-R_Voloshin-Methodology_research_competitiveness_of_grain__174.djvu | 74,27 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
GEB_2009_No1-R_Voloshin-Methodology_research_competitiveness_of_grain__174.pdf | 184,84 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
GEB_2009_No1-R_Voloshin-Methodology_research_competitiveness_of_grain_174__COVER.png | 488,31 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.