Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/241

Tytuł: Процеси першої стадії змішування на новій тістомісильній машині
Inne tytuły: The first period of mixing process using new dough making machine
Authors: Стадник, Ігор Ярославович
Stadnyk, I.
Bibliographic description (Ukraine): Стадник І. Процеси першої стадії змішування на новій тістомісильній машині // Вісник ТДТУ. — 2009. — Том 14. — № 2. — С. 72-78. — (машинобудування, автоматизація виробництва та процеси механічної обробки).
Data wydania: 12-mar-2009
Date of entry: 28-lip-2009
Wydawca: Тернопільський державний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place edycja: Тернопіль, Україна
UDC: 664.653.1
Słowa kluczowe: ефект замішування
адсорбція
структура тіста
дифузія
рідкі компоненти
mixing effect
adsorbcion
structure of doug
diffusion
liquds components
Abstract: На основі нової тістомісильної машини дискретної дії досліджено основні характеристики дозування рідких компонентів і борошна та необхідні конструктивні параметри на першому періоді першої стадії процесу замішування. Встановлено, що спосіб поетапного попереднього змішування у ваговому стані при сприянні вібраційної дії дозатора борошна і механічної дії місильного органу сприяє підвищенню ефективності процесу адсорбції.
Bases on new dough making machine of discreet action if has been researched the main characteristics the number liquids components and Hour and constructive parameters which are needed during the first period of mixing process. If has mentioned that the way of permanent mixing in weighting state under vibration and mechanic action of mixing mechanizm inference allows to higher the process effectiveness.
URI: http://elartu.tstu.edu.ua/handle/123456789/241
ISSN: 1727-7108
Właściciel praw autorskich: © „Вісник Тернопільського державного технічного університету“
Publikacja status : Опубліковано раніше
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Вісник ТДТУ, 2009, том 14, № 2



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.