Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/241
Pełny rekord metadanych
Pole DC | Wartość | Język |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стадник, Ігор Ярославович | uk |
dc.contributor.author | Stadnyk, I. | en |
dc.date.accessioned | 2009-07-28T13:21:55Z | - |
dc.date.available | 2009-07-28T13:21:55Z | - |
dc.date.issued | 2009-03-12 | - |
dc.identifier.citation | Стадник І. Процеси першої стадії змішування на новій тістомісильній машині // Вісник ТДТУ. — 2009. — Том 14. — № 2. — С. 72-78. — (машинобудування, автоматизація виробництва та процеси механічної обробки). | uk |
dc.identifier.issn | 1727-7108 | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tstu.edu.ua/handle/123456789/241 | - |
dc.description.abstract | На основі нової тістомісильної машини дискретної дії досліджено основні характеристики дозування рідких компонентів і борошна та необхідні конструктивні параметри на першому періоді першої стадії процесу замішування. Встановлено, що спосіб поетапного попереднього змішування у ваговому стані при сприянні вібраційної дії дозатора борошна і механічної дії місильного органу сприяє підвищенню ефективності процесу адсорбції. | uk |
dc.description.abstract | Bases on new dough making machine of discreet action if has been researched the main characteristics the number liquids components and Hour and constructive parameters which are needed during the first period of mixing process. If has mentioned that the way of permanent mixing in weighting state under vibration and mechanic action of mixing mechanizm inference allows to higher the process effectiveness. | en |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський державний технічний університет ім. Івана Пулюя | uk |
dc.subject | ефект замішування | uk |
dc.subject | адсорбція | uk |
dc.subject | структура тіста | uk |
dc.subject | дифузія | uk |
dc.subject | рідкі компоненти | uk |
dc.subject | mixing effect | en |
dc.subject | adsorbcion | en |
dc.subject | structure of doug | en |
dc.subject | diffusion | en |
dc.subject | liquds components | en |
dc.title | Процеси першої стадії змішування на новій тістомісильній машині | uk |
dc.title.alternative | The first period of mixing process using new dough making machine | en |
dc.type | Article | en |
dc.rights.holder | © „Вісник Тернопільського державного технічного університету“ | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль, Україна | uk |
dc.status | Опубліковано раніше | uk |
dc.subject.udc | 664.653.1 | en |
Występuje w kolekcjach: | Вісник ТДТУ, 2009, том 14, № 2 |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
TSTUB_2009_v14_No2-I_Stadnyk-The_first_period_of_mixing_process__72.djvu | 109,98 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
TSTUB_2009_v14_No2-I_Stadnyk-The_first_period_of_mixing_process__72.pdf | 223,64 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
TSTUB_2009_v14_No2-I_Stadnyk-The_first_period_of_mixing_process_72__COVER.png | 398,61 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi