Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/241

Título: Процеси першої стадії змішування на новій тістомісильній машині
Outros títulos: The first period of mixing process using new dough making machine
Authors: Стадник, Ігор Ярославович
Stadnyk, I.
Bibliographic description (Ukraine): Стадник І. Процеси першої стадії змішування на новій тістомісильній машині // Вісник ТДТУ. — 2009. — Том 14. — № 2. — С. 72-78. — (машинобудування, автоматизація виробництва та процеси механічної обробки).
Data de edición: 12-Mar-2009
Date of entry: 28-Jul-2009
Editor: Тернопільський державний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
UDC: 664.653.1
Palabras chave: ефект замішування
адсорбція
структура тіста
дифузія
рідкі компоненти
mixing effect
adsorbcion
structure of doug
diffusion
liquds components
Resumo: На основі нової тістомісильної машини дискретної дії досліджено основні характеристики дозування рідких компонентів і борошна та необхідні конструктивні параметри на першому періоді першої стадії процесу замішування. Встановлено, що спосіб поетапного попереднього змішування у ваговому стані при сприянні вібраційної дії дозатора борошна і механічної дії місильного органу сприяє підвищенню ефективності процесу адсорбції.
Bases on new dough making machine of discreet action if has been researched the main characteristics the number liquids components and Hour and constructive parameters which are needed during the first period of mixing process. If has mentioned that the way of permanent mixing in weighting state under vibration and mechanic action of mixing mechanizm inference allows to higher the process effectiveness.
URI: http://elartu.tstu.edu.ua/handle/123456789/241
ISSN: 1727-7108
Copyright owner: © „Вісник Тернопільського державного технічного університету“
Publications status : Опубліковано раніше
Content type: Article
Aparece nas ColecciónsВісник ТДТУ, 2009, том 14, № 2



Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados