Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/241

Заглавие: Процеси першої стадії змішування на новій тістомісильній машині
Други Заглавия: The first period of mixing process using new dough making machine
Автори: Стадник, Ігор Ярославович
Stadnyk, I.
Bibliographic description (Ukraine): Стадник І. Процеси першої стадії змішування на новій тістомісильній машині // Вісник ТДТУ. — 2009. — Том 14. — № 2. — С. 72-78. — (машинобудування, автоматизація виробництва та процеси механічної обробки).
Дата на Публикуване: 12-Мар-2009
Date of entry: 28-Юли-2009
Издател: Тернопільський державний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
UDC: 664.653.1
Ключови Думи: ефект замішування
адсорбція
структура тіста
дифузія
рідкі компоненти
mixing effect
adsorbcion
structure of doug
diffusion
liquds components
Резюме: На основі нової тістомісильної машини дискретної дії досліджено основні характеристики дозування рідких компонентів і борошна та необхідні конструктивні параметри на першому періоді першої стадії процесу замішування. Встановлено, що спосіб поетапного попереднього змішування у ваговому стані при сприянні вібраційної дії дозатора борошна і механічної дії місильного органу сприяє підвищенню ефективності процесу адсорбції.
Bases on new dough making machine of discreet action if has been researched the main characteristics the number liquids components and Hour and constructive parameters which are needed during the first period of mixing process. If has mentioned that the way of permanent mixing in weighting state under vibration and mechanic action of mixing mechanizm inference allows to higher the process effectiveness.
URI: http://elartu.tstu.edu.ua/handle/123456789/241
ISSN: 1727-7108
Copyright owner: © „Вісник Тернопільського державного технічного університету“
Publications status : Опубліковано раніше
Content type: Article
Показва се в Колекции:Вісник ТДТУ, 2009, том 14, № 2



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.