Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/241

Назва: Процеси першої стадії змішування на новій тістомісильній машині
Інші назви: The first period of mixing process using new dough making machine
Автори: Стадник, Ігор Ярославович
Stadnyk, I.
Бібліографічний опис: Стадник І. Процеси першої стадії змішування на новій тістомісильній машині // Вісник ТДТУ. — 2009. — Том 14. — № 2. — С. 72-78. — (машинобудування, автоматизація виробництва та процеси механічної обробки).
Дата публікації: 12-бер-2009
Дата внесення: 28-лип-2009
Видавництво: Тернопільський державний технічний університет ім. Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль, Україна
УДК: 664.653.1
Теми: ефект замішування
адсорбція
структура тіста
дифузія
рідкі компоненти
mixing effect
adsorbcion
structure of doug
diffusion
liquds components
Короткий огляд (реферат): На основі нової тістомісильної машини дискретної дії досліджено основні характеристики дозування рідких компонентів і борошна та необхідні конструктивні параметри на першому періоді першої стадії процесу замішування. Встановлено, що спосіб поетапного попереднього змішування у ваговому стані при сприянні вібраційної дії дозатора борошна і механічної дії місильного органу сприяє підвищенню ефективності процесу адсорбції.
Bases on new dough making machine of discreet action if has been researched the main characteristics the number liquids components and Hour and constructive parameters which are needed during the first period of mixing process. If has mentioned that the way of permanent mixing in weighting state under vibration and mechanic action of mixing mechanizm inference allows to higher the process effectiveness.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tstu.edu.ua/handle/123456789/241
ISSN: 1727-7108
Власник авторського права: © „Вісник Тернопільського державного технічного університету“
Статус публікації : Опубліковано раніше
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Вісник ТДТУ, 2009, том 14, № 2



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.